29 / 04 / 2024

Grundig kurutma makinesi MediaMarkt’ta cazip fiyatla satışa çıktı!

Grundig kurutma makinesi MediaMarkt’ta cazip fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, son dönemlerde evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyası haline gelen kurutma makinesi konusunda büyük bir adım attı. GRUNDIG GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi’ni satışa çıkaran MediaMarkt, 9 taksit imkânı da sundu.



MediaMarkt’tan kurutma makinesi hamlesi geldi. Tüketicilerin uygun fiyata kurutma makinesine sahip olmak için Grundig kurutma makinesini görücüye çıkaran MediaMarkt, kurutma makinesinin teknik özelliklerini de paylaştı.

Beyaz eşya dendiği zaman akla çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı gibi elektronik cihazlar gelirken, artık kurutma makineleri de insanların aklına ilk gelen beyaz eşya ürünlerinden biri haline geldi. Kurutma makinesi, içine atılan nemli ve ıslak çamaşırları kurutan elektronik bir cihazdır. Çamaşır makinesinin tersi işlemini gerçekleştirir. Kurutma makinesinin tamburu (kıyafetlerin atıldığı yer) sıcaklık bir ortam meydana getirerek, yoğun olan nemin çamaşırların buharlaşmasını sağlıyor. 

Grundig kurutma makinesi MediaMarkt’ta cazip fiyatla satışa çıktı!

HEAT PUMP

Heat Pump ısı pompalı yenilikçi kurutma teknolojisi, 60 derede gibi görece düşük sıcaklıkta kurutmaya olanak sağlar. Geliştirilmiş tambur hareketi ile, tekstil ürünlerinin hızlı ve hassas bir şekilde kurumasını sağlıyor. Aynı zamanda kırışmalarını önlüyor.

MULTISENSE

Multisense teknolojisiyle kurutma makineniz tekstil ürünleriniz için gereken kurutma süresini otomatik olarak belirliyor. İçerisinde bulunan akıllı sensörleri ile çamaşırlarınızın nem seviyesini ölçüyor. Bunun yanı sıra, gereken kuruluk seviyesine ulaştıklarında kurutma işlemini durduruyor. Böylece, tekstil ürünlerinizin fazla kurutularak zarar görmesinin önüne geçerken aynı zamanda enerji tasarrufu sağlıyor.

Peki, GRUNDIG GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi’nin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön