30 / 04 / 2024

Gsanatolıa Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gsanatolıa Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gsanatolıa Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yoonzo Kım tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Başakşehir, Ziyagökalp Mahallesi, Haramidere Caddesi 'nde kuruldu.



Gsanatolıa Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yoonzo Kım tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Başakşehir, Ziyagökalp Mahallesi, Haramidere Caddesi'nde kuruldu. 


Gsanatolıa Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü seyahat acentaları kurmak, işlemek, kurulmuş acentalara ortak olmak, uçak , otobüs , gemi gibi tüm ulasım araçlarının her türlü biletleri satmak ve bilet satış yerleri açmak, yurt içinde ve yurt dışında turiztik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek . Yerli yabancı Truistlerin yurt içinde ve yurt dısında konaklama , seyahet etme, tasıma ve rehberlik hizmetlerimi yürütebilir ayrıca şirket konaklama amaçlı yer hizmetleride verebilir.  Şirket özel toplantılar seyahat organizasyonları, her türlü yemekli yemeksiz toplantılar , parti vb her türlü organizasyonlar yapabilir.  Şirket turizm amaçlıhertülü yas , kuru, sulu vb yemekler üretim restorantlar acıp toptan ve parakende satıs yapabilir.  Şirket turizm amaclı hertülü hediyelik eşya, kulturel gıda vb ürünlerin alımını satımını pazarlamasını toptan veya parakande satısını yapabilir.  Şirket menkul veya gayrimenkul alabilir, kiralayabilir, her türlü turistik tesis kurabilir, otel , motel, kamping, tatil köyleri , plaj , restourant alabilir satabilir , kiralayabilir ve işletebilir, ayrıca turistik amaclı her türlü konu teskil eden dondurulmuş, kurutulmuş, şekerlemeli, konsantreli ürünlerin toptan ve parakende ticaretini yapabilir.  Şirket turistik amaçlı kara hava deniz yoluyla tasımaları gezıler tertıp etmek , bunlar için gerekli gemi, otobüs, ucak vb araçların yurt içinde ve yurt dışında satın almak, kiralamak, her türlü hava deniz ve kara vasıtaları ile insan ve yuk tasımacılığı yapabilir.  Bunlar için her türlü bilet satmak ve bilet satıs yerleri açabilir veya devralabilir Şirket truizmde kullanılmak üzere her türlü malı ithal ve ihracaatını yapabilir.   Şirket konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dısında her türlü mümessillik acentelik, temsilcilik, komisyonculuk işleri yapabilir, ayrıca şirket her türlü gayrimenkul ayni ve şahsi hakları satın alabilir. Sahibi olduğu menkul ve gayrimenkulleride kiraya verebilir.  Şirket turistik amaçlı hertürlü insan nakliyesi ve bunlar için gerekli yük tasıyabilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle iligili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim parsalasyon ile ilgili her nevi muamale ve tasarufları gerceklestirebilir. 



Geri Dön