İş Fırsatları

GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? GSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

GSB personel alımı sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merakla araştırılıyor. Peki GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar!GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? GSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtları adaylar tarafından aranıyor

GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) bünyesine personel alımı yapılacak. GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? GSB personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtları adaylar tarafından aranıyor.

İşte GSB personel alımına dair detaylar…

GSB PERSONEL ALIMI AÇIKLANDI MI?

GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) bünyesine personel alımı yapılıyor. GSB personel alımı için adaylar gözlerini ve kulaklarını e-Devlet'e çevirdi. Bilindiği üzere GSB bünyesinde yurtlarda görevlendirilmek üzere 1.200 sözleşmeli personel alımı yapılacağı bildirilmişti.

 Peki GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı? GSB personel alımı ne zaman açıklanacak? GSB personel alımı sonuçları sorgulaması nasıl yapılır?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, GSB bünyesinde 1.200 personelin görevlendirileceğini duyurmuştu. GSB personel alımı için belirtilen şartları taşıyan adaylar 10 ile 14 Ekim tarihleri arasında başvurular alındı. Şimdi de başvuru sonuçlarının açıklanması merakla beklenmeye başladı. GSB personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? GSB personel alımı sonuçları sorgulama nasıl, nereden yapılır?

GSB PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Gençlik ve Spor Bakanlığının başlattığı 1.200 yurt yönetim personeli başvuruları geçtiğimiz günlerde sona erdi. GSB personel alımı sonuçlarının ne zaman belli olacağı ise henüz belli değil. Sonuçlar, e-Devlet üzerinden duyurulacak ve sorgulanacak. Adaylar T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yapabilir.

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI BİTTİ Mİ?

GSB Yurt müdürlüklerinde işe alınacak Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli alımı için başvurular, 14 Ekim 2022 Cuma günü sona erdi.

GSB personel alımı yapan adaylar, başvurularını e-Devlet üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı resmi internet adresi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilmişti. Başvurular, başvurulan grup için aranan niteliklere uygunluk yönünden incelenip ve başvuru şartlarından herhangi birini taşımadığı tespit edilenlerin başvurusu geçersiz sayılacaktır. KPSS puanı en yüksek adaydan başlanarak her bir grup ve il için ilan edilen kontenjan sayısının üç katı aday sözlü sınava çağrılacaktır.

SGK duyurdu! Başvuru yapmaya gerek yok! Bu şartları taşıyan herkes ödemesini alacak!

Düzenli geliri olmayanlara müjde! Artık derin bir nefes alabilirsiniz! İşte detaylar!

Aile destek parasını PTT'den nasıl alabilirim? Aile destek parası nereden alınır?