27 / 04 / 2024

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat genel kurul kararlarını açıkladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat genel kurul kararlarını açıkladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi, genel kurul toplantısında alınan kararları açıkladı



Yapılan duyuru şöyle:

Şirketimizin olağanüstü genel kurul toplantısı 10 Nisan 2012 tarihinde saat 10:00'da Aydınevler Mah.Kaptan Rıfat Sok No:3 Küçükyalı 34854 -Maltepe/İstanbul adresinde daha önce ilan edilen gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmış ve alınan kararlar aşağıda sunulmuştur.

1- Gündemin 1.maddesi uyarınca; Divan Başkanlığı'na Sn. Murat Atım, Oy Toplama Memurluğuna Sn. İbrahim Sencan Derebeyoğlu ve Divan Katipliğine de Sn. Cezmi Öztürk oybirliği ile seçildiler.

2- Gündemin 2.maddesi uyarınca; Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Divan Heyetine yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi.

3- Gündemin 3. maddesi uyarınca; Şirket Yönetim Kurulunun, SPK Seri IV No:56-57 Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ'i çerçevesinde önemli nitelikteki işlem kapsamında aldığı 14/03/2012 tarih ve 622 sayılı "Şirketimiz adına Güney Kore'de yerleşik bir tersanede inşa edilecek 35.000-40.000 dwt arasında taşıma kapasitesine sahip 2 adet yeni yapım dökme kuru yük gemisinin 2013 yılında teslim edilmek üzere satın alınması konusunda ilgili tersane ile ek teknik özellikler ve donanımlar dahil olmak üzere toplam tutarı 55.000.000 A.B.D. dolarını aşmamak kaydıyla sözleşme imzalanmasına, bu amaçla finansman temini için gerekli kredi sözleşmelerinin akdedilmesine, söz konusu sözleşmeleri imzalamak üzere Şirketimiz yönetim kurulu üyelerinden herhangi ikisinin müştereken atacakları imza ile yetkili kılınmalarına, İşbu yönetim kurulu kararının icrasını sağlamak amacıyla SPK Seri IV No:56-57 Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ gereğince Sermaye Piyasası Kurulu'nun 14.03.2012 tarih 752-3071 sayılı izinleri doğrultusunda yapılması planlanan ilk genel kurul toplantısında bu kararın pay sahiplerinin onayına sunulmasına oybirliği ile karar verilmiştir." şeklindeki kararının aynen kabul edilerek onaylanmasına ve icra edilmesine oybirliği ile karar verildi.

4- Gündemin 4. maddesi uyarınca; Dilek ve temennilerde söz isteyen olmadığından toplantıya son verildiği Başkan tarafından bildirildi.

Genel kurul tutanağı için tıklayın

Hazirun cetveli için tıklayın

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com


Geri Dön