27 / 04 / 2024

GSD Denizcilik Gayrimenkul sermaye tavanı geçerlilik süresini 2024 yılına uzattı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul sermaye tavanı geçerlilik süresini 2024 yılına uzattı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'nin mevcut kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresi 2019 yılında doldu. Şirket, kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2024 yılı sonuna kadar uzatacak...



GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kayıtlı sermaye tavanı işlemleri hakkında açıklama yaptı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul mevcut kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresini uzatıyor. 2024 yılı sonuna kadar muhafazası için Şirket Ana Sözleşmesinin, "Kayıtlı Sermaye" başlıklı 6.maddesinin ekli şekilde tadil edilmesine, gerekli izinlerin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na başvurulmasına, ana sözleşme değişikliği ile ilgili yasal izinlerin alınmasına müteakip Şirket Genel Kurulu'nun onayına sunulmasına oybirliği ile karar veridi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul  KAP açıklaması:

Şirketimizin kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2024 yılı sonuna kadar uzatılmasına ilişkin Ana Sözleşmenin 6. maddesinin tadil tasarısı, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 11.02.2020 tarihinde onaylanmıştır. Şirketimiz Ana Sözleşmesinin 6. maddesine ilişkin tadil tasarısı için, T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın izni alınmıştır, yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacaktır.

1. dosya için: tıklayın

2. dosya için: tıklayın


Geri Dön