30 / 04 / 2024

Gül Proje Kavaklı'da Viraİstanbul'un yapımına başladı!

Gül Proje Kavaklı'da Viraİstanbul'un yapımına başladı!

Gül Proje, Beylikdüzü'nde Viraİstanbul projesini geliştirdi. Toplam 1.155 konuttan oluşacak projeye 630 milyon liralık yatırım yapılacak. Projenin 30 Aralık 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.



İnşaat sektörünün köklü markası Gül Proje, Beylikdüzü Kavaklı'da 630 milyon liralık yatırımla Viraİstanbul projesine başladı. Toplam 92 bin metrekarelik alanda bin 155 konut ve 38 cadde mağazasından oluşacak olan projenin 30 Aralık 2017'de teslim edilmesi planlanıyor. Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, geliştirdikleri projelerle yatırımcılarına yüksek prim vaad eden nitelikli konutlar ürettiklerini söyledi. 4, 7, 11 ve 14 katlı 17 blokta konumlanacak konutların 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerinden oluşacağına dikkat çeken Ali Gül şöyle devam etti: "Viraİstanbul projesi, Kavaklı sahiline yakın bir lokasyonda özel bir alanda konumlanıyor. Projemizde yer alan konutların yüzde 60'ı ikinci kattan itibaren denizi görüyor. Ulaşımının kolaylığı ile de öne çıkan proje, E-5 karayoluna üç dakikalık mesafede yer alan bağlantısı da belediye tarafından planlanan yeni bağlantı yolunun hemen yanında yükseliyor." 


27 BİN M2'LİK SOSYAL ALAN 

Viraİstanbul proje alanında belediyenin yapmayı planladığı 27 bin metrekare alan içerisinde yer alan kreş, basket sahaları, tenis kortları ve teraslar olacak. Tüm bu donatıların projeye kattığı değeri bloklara uygulanacak mimari uygulamaların da arttıracağını söyleyen Ali Gül, "Yatırımcıların isteklerine cevap verecek olan blokların farklı kat yükseklikleri de projeye ayrı bir değer katıp avantaj sağlıyor" dedi. 


YAŞAM VADİSİ'NE KOMŞU

İstanbul'un planlı yapılaşmasıyla öne çıkan Beylikdüzü'nde gerçekleşecek Viraİstanbul projesi, belediyenin önem verdiği ve bölgeye prestij katacak Yaşam Vadisi projesiyle komşu olmasıyla öne çıkıyor. 


Sabah


Geri Dön