30 / 04 / 2024

Gülbirlik, 41'inci mağazasını Isparta otogarında açtı

Gülbirlik, 41'inci mağazasını Isparta otogarında açtı

Gülbirlik, Rosense Markası adı altında Türkiye genelinde ise 41'inci mağazasını Isparta otogarında açtı



Gül ve Gül Ürünleri Satış Kooperatifi (Gülbirlik), Rosense Markası adı altında Isparta'da 4'üncü, Türkiye genelinde ise 41'inci mağazasını Isparta otogarında açtı.

Gülbirlik Genel Müdürü Bolat Tamer, açılışta yaptığı konuşmada, otogardaki mağaza ile birlikte satış ağına bir halka daha eklediklerini belirtti.

Isparta'ya gelerek, şehir merkezine girmeden başka illere giden insanlar olduğunu ifade eden Tamer, bu insanlara da ulaşabilmek için otogarda mağaza açtıklarını kaydetti.

İnsanlara gülün mucizelerine ulaştırmak için mağaza zincirini geniş tuttuklarını söyleyen Tamer, "Isparta'nın aynası olarak nitelendirilen otogarda kendimizi göstermek istedik. Farklı illere giden insanların durağı burası. Herkese ulaşabilmek ve gülün özelliklerini onlara sunabilmek için otogarda mağaza açtık" diye konuştu.

Isparta'nın bir gül müzesine ihtiyacı olduğunu da belirten Tamer, bazı Ispartalıların bile gülün nasıl işlendiği konusunda yeterli bilgiye sahip olmadıklarını, müzede, yapılan çalışmaların sergileneceğini kaydetti.

Açılışta 40 güzellik uzmanı da, katılanlara bilgiler verdi.
AA


Geri Dön