28 / 04 / 2024

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...



Estetik tasarımlar, fonksiyonel kullanım alanları ve güvenli yaşam alanları ile hayatınıza değer katmayı hedefleyen Güler Concept projesi, yeşil alanlar ve modern donatıların birarada olduğu yeni yaşam alanı sunuyor.

Güler Concept projesi 2 bin 200 proje alanına sahip, 461 metrekare peyzaj alanı içinde toplam 3 blok 222 daireden oluşuyor. 

Güler Concept projesi 12 adet 3+1 bahçekatı, 12 adet 5+1 bahçe dubleks, 68 adet 3+1 arakat, 52 adet 4+1 ve 12 adet 4+1 çatı dubleksten oluşuyor.

 Güler Concept satışta! Yeni proje!

GÜLER CONCEPT SOSYAL ALANLARI NELER? 

Güler Concept, toplam 1200 metrekare sosyal alanlar ve spor alanları, kafe, dev ekran sinema, dinlenme ve okuma alanı, oyun aktivite salonu, hobi odası, 0-6 yaş oyun odası, 7 yaş üzeri langırt ve plastation odası, masa tenisi, fitnes salonu, açık kapalı pilates ve yga alanları, kapalı basketbol sahası, mini futbol sahası, buhar odaları bulunuyor. Aynı zamanda her daireye 2 araçık otopark, misafir otoparkları, her daireye özel depo, yangın söndürme sistemi bulunuyor.

GÜLER CONCEPT LOKASYON BİLGİSİ!

Güler Concept projesi Bursa Balkan Mahallesi'nde yükseliyor. Projenin en prestijli yanı ise şu anda eski Penguen fabrikasının yanında yükseliyor olması. Penguen fabrikası geçen sene taşınma kararı almıştı. Yerine Akfen Holding ve Penguen Holding ortaklığıyla 226 dönüm arazi üzerine Bursa’nın en büyük yaşam merkezi ve konut projesinin yapılması planlanıyor.

 Güler Concept satışta! Yeni proje!

GÜLER CONCEPT DAİRE FİYATLARI N KADAR? GÜLER CONCEPT FİYAT LİSTESİ 23 EYLÜL 2023!

Güler Concept projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 750 bin liradan,
3+1 bahçe katlarının fiyatları 4,5 milyon liradan,
3+1 dubleks konutların fiyatları ise 8 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Proje şuanda yapım aşamasında olup teslimlerin Mart 2024'te yapılması planlanıyor.

WEB: https://gulerconcept.com/proje/
TEL:0850 201 04 57

Mest Villaları'nda hemen anahtar teslim fırsatı!

Geri Dön