29 / 04 / 2024

Gülistan Konakları nerede?

Gülistan Konakları nerede?

Firma: Zeray İnşaat

Proje: Gülistan Konakları

Gülistan Konakları nerede sorusuna şehir merkezine ve E-5 'e yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz, minimum fiyatın 400 bin lira olarak belirlendiği proje bayramdan sonra satışa çıkacak...




Zeray İnşaat imzası ile Kocaeli 'de yaşama geçirilen  Gülistan Konakları  projesi 15 müstakil villadan meydana geliyor.


Gülistan Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor, Gülistan Konakları nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim.


Gülistan Konakları 'nda 220 metrekare alana sahip 4 oda 1 salon villalar bulunuyor, proje bayramdan sonra satışa çıkacak.


Kocaeli Gülistan Konakları 'nda fiyatlar 400 bin liradan başlıyor, 450 bin liraya kadar yükseliyor. Gülistan Konakları 'ndan yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.


Sosyal alanları arasında; otopark, yüzme havuzu, spor sahası ve güvenlik bulunan Gülistan Konakları 'nda anahtar teslimler 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.


Gülistan Konakları nerede?

Gülistan Konakları Kocaeli Bahçecik mevkiinde yükseliyor.  Şehristan Konakları'nın karşısındaki arazi üzerinde yükselen proje şehir merkezine ve E-5 'e yakın konumda yer alıyor.


Telefon: 444 3 169

Web Adresi:  www.zerayinsaat.com.tr

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön