29 / 04 / 2024

Gülşen İsviçre’den dağ evi satın alacak!

Gülşen İsviçre’den dağ evi satın alacak!

Gülşen, sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile İsviçre’de kayak tatilinde. Alpler’in dünyaca ünlü dağ evi chalet’lere hayran kalan popçu, kayağı bıraktı satın almak için dağ evlerini gezmeye koyuldu.



Gülşen, sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile İsviçre’de kayak tatilinde. Alpler’in dünyaca ünlü dağ evi chalet’lere hayran kalan popçu, kayağı bıraktı satın almak için dağ evlerini gezmeye koyuldu


Gülşen chalet (İsviçre dağ evi) satın alacak! Yoğun konser maratonuna ara verip sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile İsviçre’ye tatile giden ünlü popçu burada gördüğü dağ evlerine hayran kaldı. Şarkıcı, tatil için dünya jet set’inin uğrak bölgesi Güneybatı İsviçre’deki kayak merkezi Gstaad’ı tercih etti.


2 MİLYON EURO’DAN BAŞLIYOR

Geceliği 10 bin lira olan bir otele yerleşen şarkıcı, özel izinle görülebilen chalet’lerden çok etkilenince tatilin ikinci gününde emlakçılarla beraber satılık dağ evlerini gezmeye başladı. Gülşen, fiyatları 2 milyon Euro’dan başlayan lüks evlerden alıp yılın bir bölümünü İsviçre’de geçirecek.


Gülşen İsviçre’den dağ evi satın alacak!


ZİRVEDE DİNLENİYOR

2015 yılını müzik listelerinin zirvesinde kapatan Gülşen, yorgunluğunu Alpler’in zirvesinde atıyor.


Habertürk


Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Sevgilisiyle birlikte İsviçre Alpleri’nde tatil yapan şarkıcı Gülşen, bölgedeki evlere hayran kalınca satın almak için harekete geçti.


GÜZEL şarkıcı Gülşen’in, müzisyen sevgilisiyle birlikte tatilde olduğu İsviçre’nin güneybatısındaki kayak merkezi Gstaad’a hayran kaldığı ve bölgeden ev almak için harekete geçtiği öğrenildi. Geceliği 10 bin lira olan bir otele yerleşen şarkıcı, özel izinle görülebilen dağ evlerinden çok etkilenince tatilin ikinci gününde emlakçılarla beraber satılık dağ evlerini gezmeye başladı. Gülşen’in fiyatları 2 milyon eurodan başlayan lüks evlerden aldıktan sonra yılın bir bölümünü İsviçre’de geçirmeyi planladığı öğrenildi.


Şok


Haber Güneş Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Gülşen, İsviçre’de fiyatı 2 milyon Euro’dan başlayan lüks dağ evlerine hayran kaldı.Gülşen, chalet (İsviçre dağ evi) satın alacak. Yoğun konser maratonuna ara verip sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile İsviçre’ye tatile giden ünlü popçu burada gördüğü dağ evlerine hayran kaldı. Şarkıcı, tatil için dünya jet set’inin uğrak bölgesi Güneybatı İsviçre’deki kayak merkezi Gstaad’ı tercih etti. Geceliği 10 bin lira olan bir otele yerleşen şarkıcı, özel izinle görülebilen chalet’lerden çok etkilenince tatilin ikinci gününde emlakçılarla beraber satılık dağ evlerini gezmeye başladı. Gülşen, fiyatları 2 milyon Euro’dan başlayan lüks evlerden alıp yılın bir bölümünü İsviçre’de geçirecek.


Güneş


Geri Dön