Magazin

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı... Son iddialara göre, Gülşen'in Barselona'dan 500 bin dolarlık (11 milyon 800 bin liralık) bir ev satın aldığı konuşuluyor

Popüler şarkıcı Gülşen, sahne performanslarından elde ettiği gelirleri gayrimenkul yatırımlarına yönlendirmeye devam ediyor. Son iddialara göre, Gülşen'in Barselona'dan 500 bin dolarlık (11 milyon 800 bin liralık) bir ev satın aldığı konuşuluyor.

Gülşen, müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur ile birlikte sık sık ziyaret ettikleri İspanya'nın güzel şehri Barselona'da yeni bir mülk edinmiş olabilir. Şarkıcının bu adımıyla ilgili detaylar ise henüz resmi olarak doğrulanmadı.

Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu'nun yeni evlerinde bir stüdyo oluşturmayı planladıkları da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Tadilat çalışmaları tamamlandıktan sonra çiftin yeni albüm için çalışmalara başlayacağı söyleniyor.

 

İSTANBUL'DA DA GAYRİMENKULLERİ VAR!

Bu satın alma, Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun gayrimenkul portföyünü genişleten son hamle değil. Ünlü çiftin Gayrettepe'de lüks bir rezidansta üç daireleri olduğu biliniyor. Bu dairelerin toplam değerinin yaklaşık 150 milyon lira olduğu tahmin ediliyor.

Gülşen, cesur sahne kostümleriyle dikkat çeken bir sanatçı olmasının yanı sıra finansal bilinciyle de tanınıyor. Sahne gelirlerini birikim ve yatırımlarına yönlendirmesi, geleceğe sağlam adımlarla ilerlemesini sağlıyor.

Hayranları, Gülşen'in müzik kariyerinin yanı sıra finansal başarısını da takdirle karşılıyor. Şarkıcının disiplinli ve stratejik bir yaklaşımla kazandığını değerlendirdiği gelirlerini gayrimenkul sektöründe değerlendirmesine yönelik hamleleri, ilham verici bir örnek oluşturuyor.

Gülşen'in müzik tutkusunu sürdürürken aynı zamanda finansal geleceğine yatırım yapmaya devam etmesi, hem sanat hem de iş dünyasında başarılı bir denge kurduğunu gösteriyor.

 

SAHNE KOSTÜMLERİ İÇİN SERVET HARCIYOR!

Ayrıca mesleğine de yatırım yapmaya devam eden Gülşen vereceği her konser için özel tasarım kıyafetler yaptırıyor. Tarzıyla sık sık gündeme gelen şarkıcının mesleğine verdiği değer de hayranları tarafından takdir topluyor. Gülşen'in verdiği konserler hınca hınç dolarken konser biletleri günceler öncesinden tükeniyor.

Demet Özdemir 25 milyon TL'ye ev aldı!

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Oyuncu Serenay Sarıkaya'dan milyonlarca TL'lik dev yatırım!