28 / 04 / 2024

Gültac İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Gültac İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yılmaz Aslan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Esenler, Giyimkent Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.



Gültac İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yılmaz Aslan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Esenler, Giyimkent Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu. 


Gültac İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1- Kendi adına arazi ve arsalar satın almak, bunlar veya başkalarına ait arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Taşeronluk ve müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak. Özel inşaat yapmak, bunları daire kat ve dükkan halinde satmak yada kiraya vermek, inşaat taahhüdünde bulunmak ve her türlü inşaat malzemesi alıp satmak, her türlü inşaat işlerinde bulunmak; müstakil konut, iş yeri, iş merkezleri, alışveriş merkezi, okul,hastane, otopark, cami, fabrika, ticarethane, depolar, otel, motel, tatil köyü, spor tesisleri vb.  inşa etmek, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve satmak. 2- İş Merkezi ve Han Yöneticiliği Yapmak, Otopark İşletmeciliği ve kafeterya işletmeciliği yapmak. 3- Yapı Endüstrisinde kullanılan çimento, demir, profil, kireç, tuğla, taş, asmolen, mermer,  kum, kereste, kontrplak, sunta gibi ana inşaat malzemeleri ile sıhhi tesisat, elektrik, ısıtma, soğutma, havalandırma tesisatları, iç ve dış dekorasyon malzemeleri, bina ve çatı örtüleri, prefabrik yapı elemanları, çeşitli armatürler, aksesuarlar ve sair hammadde mamul malzeme ve teçhizat ile her türlü inşaat, makine, tesis, araç ve gereçlerini toptan veya perakende alım satımını, imalini, montajını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve  dekorasyonunu yapmak. 4- Her nevi saç, teneke, çinko, demir, çelik, metal, kalay, kurşun, nikel, alüminyum bakır, dökme demir, paslanmaz saçlar, dikişli dikişsiz borular sıhhi tesisat malzemeleri armatörler ağaç mamul eşyaların alımı, satımı ihracı pazarlamasını yapmak. 5- Şirket her türlü restorasyon, dekorasyon bakım ve onarım hizmetleri ile her türlü hafriyat ve dekupaj işlerini yapmak yaptırmak.   Yukarıda belirtilen konulardan başka ileride şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlere girişilmek istendiği takdirde Genel Kurulda bu yolda karar alındıktan sonra şirket bu işleri de yapabilecektir.


Gültac İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Esenler, Giyimkent Oruçreis Mahallesi, Vadi Caddesi, İstanbul Ticaret Sarayı 108 Kat:8/502 


Geri Dön