02 / 05 / 2024

Gültekin-Kar İnşaat Afrika'da yol ve altyapı çalışmalarına devam ediyor!

Gültekin-Kar İnşaat Afrika'da yol ve altyapı çalışmalarına devam ediyor!

Gültekin-Kar İnşaat Proje Müdürü Serkan Gültekin, Türk firmalarına Afrika'da daha fazla yatırım yapma çağrısında bulundu.Gültekin, firma olarak, Cibuti'de yol, altyapı inşası ve taş ocağı alanlarında faaliyet gösterdiklerini belirtti...



Cibuti'de çeşitli projeler yürüten Gültekin-Kar İnşaat Proje Müdürü Serkan Gültekin, Türk firmalarına Afrika'da daha fazla yatırım yapma çağrısında bulundu.Gültekin, firma olarak, Cibuti'de yol, altyapı inşası ve taş ocağı alanlarında faaliyet gösterdiklerini belirtti. 


Ülkede 2 yıldan bu yana bir çok projeye imza attıklarını ifade eden Gültekin, daha önce de Afganistan'da 10 yıl çalıştıklarını ve tüm olumsuzluklara rağmen aldırmadan projelerin tamamını bitirdiklerini belirtti. 


Türk şirketlerinin yurt dışındaki olumsuz etkilere karşı, Batılı rakiplerine göre daha fazla direnç gösterdiğini savunan Gültekin, "Türk inşaat şirketleri negatif etkilere direnç gösterdikleri için uluslararası alanda başarılı" dedi ve bu bölgedeki yatırımların önemli kazanım sağlayacağını söyledi. 


Yeni Şafak 



Geri Dön