Altın & Gümüş

Gümüş 20 TL'ye merdiven dayadı! İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Bu sene en çok gümüş kazandıracak

Gümüş fiyatları, yükselen dolar kurunun etkisiyle 20 TL'ye merdiven dayadı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu sene en çok kazandırak yatırım aracının gümüş olacağını açıkladı. Gümüş fiyatları bugün 20 TL'ye merpen dayadı

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Gümüş fiyatları bugün 20 TL'ye merpen dayadı. Altın fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı altın alamayan yatırımcılar gümüşe yöneldi. Gümüşe olan talep her geçen gün artarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu sene en çok kazandıracak yatırım aracının gümüş olacağını açıkladı.

GÜMÜŞ 20 TL'YE MERDİVEN DAYADI!

Gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde rekor seviyeye yükseldi.  Yatırmcılar güncel gümüş fiyatlarını merak ediyor. Bu kapsamda ''bugün gümüş fiyatları ne kadar? 9 Haziran gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? 1 gram gümüş kaç lira?'' soruları yatırımcılar tarafından arama motorlarına araştırılıyor.

Kapalıçarşı'da gümüşün gram fiyatı 19,68 liradan satılıyor. Alış fiyatı ise 18,25 liradan alınıyor. Gümüşn ons fiyatı ise yüzde 0,45 yükselişe 24,39 dolardan işlem görüyor.

İSLAM MEMİŞ AÇIKLADI: BU SENE EN ÇOK GÜMÜŞ KAZANDIRACAK!

2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı gümüş oldu. Gümüş geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu sene de yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracının gümüş olacağını söyledi. 

Her açıklamasında gümüşü önemsediğinin vurgusunu yapan İslam Memiş, yatırımcılarına seslenelere ''gümüş alın'' dedi.

Gümüş fiyatlarının sene sonuna kadar yükseleceğini ve rekor kıracağını söyleyen Memiş gümüşün gram fiyatında 20 TL, ons tarafında ise 40 dolar seviyesinin görüleceğnii açıkladı.

Altın fiyatları zirvede! Gram altın rekora doymuyor! Altını olan kuyumcuya koşuyor! 9 Haziran 2023 altın fiyatları

Dolarda fren patladı! Doların kaç liraya kadar yükseleceği açıklandı! Bu rakamı görenler dövizciye koşacak!

Avrupa Merkez Bankası üyesinden ilk açıklama geldi! Euronun yönü belli oldu! 5 gün sonra euro böyle olacak!