Altın & Gümüş

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın. 2020 yılında 2,50 lira olan gümüşün gram fiyatı şu sıralarda 15 lira seviyelerinde işlem görüyor

ABC Bullion CEO'su Janie Simpson, gümüş fiyatlarının 9 yıl aradan sonra zirveye çıkacağını belirtti. 2020 yılında 2,50 lira olan gümüşün gram fiyatı şu sıralarda 15 lira seviyelerinde işlem görüyor.

2020 yılında 12 dolar olan gümüşün ons fiyatı ise 25 dolar seviyelerinde değerleniyor. Son üç yıldır yatırımcısına altından daha fazla kazandıran gümü için ABC Bullion CEO'su Janie Simpson'dan bir değerlendirme geldi. Simpson, gümüş fiyatının altından daha iyi performans göstererek 9 yılın zirvesine çıkabileceğine vurgu yaptı. 

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın...

GÜMÜŞ 9 YILIN ZİRVESİNE ÇIKACAK!

Gümüş fiyatları en son 2023 Şubat tarihinde 30 dolar/ons seviyesini görmüştü. Gümüş fiyatı  1980 yılında da 49,45 dolar/ons seviyesine kadar çıkmıştı.

ELİNDE GÜMÜŞÜ OLANLAR HEMEN HAZIRLANSIN!

Simpson, "Gümüş, tarihsel olarak bakıldığında enflasyonun yüksek olduğu yıllarda yıllık yüzde 20'ye yakın getiri sağlamıştır. Bu cazip kayıt ve gümüşün altına göre ne kadar ucuz olduğu dikkate alındığında, gümüş fiyatının bu yıl 30 dolar/ons seviyesine doğru gittiğini görmek sürpriz olmaz" dedi.

Peki bugün gümüş ne kadar oldu? Gümüş fiyatları ne kadar? Ons gümüş kaç dolar? 1 gram gümüş ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? 23 Ocak 2023 gümüş fiyatları...

 

GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATI 23 OCAK 2023

20 Ocak 2023 gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından araştırılıyor. 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşüe bu sene büyük ilgi oluştu. Tüm gözler gümüşe çevrilirken yatırımcılar her gün güncel gümüş fiyatlarını araştrıyor.

Gümüş ons fiyatı bugün kapanışta 22,81 dolar oldu. Gümüşün gram alış fiyatı 13,81 lira seviyesine gerilerken, gümüş gram satış fiyatı ise 14,39 liradan işlem görüyor.

Altın almak isteyenler çok acil bakın! Altın Kahini İslam Memiş resmen tarih verdi! O günü bekleyen muradına erecek

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Altın Kahini İslam Memiş büyük riski pat diye açıkladı! Görenlerin etekleri tutuştu

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altın dehası İslam Memiş çabucak açıkladı! Hemen hazırlanın! O gün düğmeye basın