Kent Haberleri

Gümüş alıp satmak isteyenler 'sessizce bekleyin' diyen İslam Memiş açıkladı! Bunu yapan bin pişman olacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş alıp satmak isteyenler 'sessizce bekleyin' diyerek açıkladı. Gümüşlerini satacak olan yatırımcıları uyardı. Bunu yapan bin pişman olacak! Gümüş için 2023 yılında rekor kıracağını söyleyen Memiş yatırımcılara 'sessizce bekleyin' diyerek uyardı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Mmeiş gümüş fiyatları ile ilgili önemli değerkendirmelerde bulundu. Gümüş için 2023 yılında rekor kıracağını söyleyen Memiş yatırımcılara 'sessizce bekleyin' diyerek uyardı. 

GÜMÜŞ ALIP SATMAK İSTEYENLER DİKKAT!

İslam Memiş, yatırımcılara altın ve gümüş için önemli açıklamalarda bulundu. Memiş Yılın çeyreğini yükselişle tamamlayan altın ve gümüş fiyatları, nisan ayının ilk haftasında yeni rekor denemesi yaptı. Altının ons fiyatı 2 bin 25 dolar, altının gram fiyatı ekranlarda bin 252 lira, Kapalıçarşı ve bankalarda bin 283 liraya yükseldi. Gümüşün ons fiyatı 24,90 dolar, gümüşün gram fiyatı ekranlarda 15,35 lira, Kapalıçarşı ve bankalarda 16,00 liraya yükseldi.

ABD’de dün açıklanan fabrika siparişleri ve JOLTS açılan iş verileri sonrasında altın yüzde 1,67, gümüş yüzde 3,55 değer kazandı. Fed’in Mayıs’ta 25 baz puan faiz artırmayacağı beklentisi, yükselişlerde etkili oldu.'' dedi.

Gümüşün 2023 yılında da rekor kıracağını belirten Memiş, yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olacak dedi.  İslam Memiş Gümüş fiyatlarının ise Hazirandan sonra 20 TL'ye yükseleceğini açıkladı. Bu yüzden elinde gümüş olan yatırımcıların gümüşlerine sahip çıkmalarını söyledi. 2023 yılının gümüşün yılı olacağını söyleyen Memiş, gümüşlerini satanların bin pişman olacağının da vurgusunu yaptı.

Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? Bugün gümüş fiyatları ne kadar? 6 Nisan 2023 gümüş fiyatları.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI

Güncel gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Bugün gümüşün ons fiyatı 24,91 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 15,56 TL, satış fiyatı ise 16,125 TL'den işlem görüyor.

Altın gaza bastı! Elinde avucunda 1 gram bile altını olan acil baksın! 6 Nisan 2023 canlı altın fiyatları

Dolar 27 gün sonra böyle olacak! Dolar yatırımcıları gardınızı alın! Net rakam paylaşıldı!

Euro tam 30 TL olacak! Bu tarihi görenler dövizciye akın edecek! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar hemen bakın