29 / 04 / 2024

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yakından takip ediyor. Son zamanlarda altın ile birlikte rekor seviyeye ulaşan gümüş için uzman isim alım fırsatını açıkladı. 



Altın fiyatlarının rekor seviyelere gelmesi ile altın alamayan yatırımcılar yatırımlarını gümüşe yapmaya başladı. Bu kapsamda gümüş fiyatları iel birlikte gümüş tahminlerini de yakından takip eden yatırımcılar ''Gümüş fiyatları ne olacak, gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Gümüş yatırımcıları için altın uzmanı Hatice Kolçak, alım fırsatını açıkladı.

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK? GÜMÜŞ YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

ABD tarım dışı istihdam verileri sonrasında altın fiyatlarında dalgalanların olacağını söyleyen Hatice Kolçak aynı durumun gümüş için de geçerli oalcağını açıkladı. Geçtiğimiz hafta açıklanan veriler sonrasında altın fiyatları dalgalanırken gümüş fiyatları da düşmeye başladı. Hatice Kolçak bu hafta boyunca gümüş fiyatlarında dalgalanalar olacağını belirterek, şu ifadeleri kullandı: ''Yatırımcılar, günlük hareketleri dikkatle izleyerek, küçük düşüşlerde alım yapmayı düşünebilirler. Çünkü gümüş fiyatlarındaki dalgalanmalar, gram altın fiyatlarına da etki edecektir.'' dedi.

Gümüş almak isteyenleri uyaran Kolçak düşüşlerin birer alım fırsatı olduğunu yatırımcılara tekrar hatırlattı. Öte yandan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş de 2023 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olacağını açıkladı.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? 8 Ağustos 2023 gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları bugün kaç lira?

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI KAÇ LİRA? 8 AĞUSTOS 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

8 Ağustos Salı günü gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons gümüş fiyatı 23,02 dolardan işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı 19,86 lira, satış fiyatı ise 20,80 liradan değerleniyor.

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön