Altın & Gümüş

Gümüş altını sollayacak! İslam Memiş'ten kafa karıştıran açıklama! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın!

Altın uzmanı İslam Memiş, 2023 yılının gümüşün yılı olacağını söyleyerek altını sollayacağının sinyallerini verdi. Yatırımcıların kafası karıştı. Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları ne zaman yükselecek? Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın... Memiş bu sene gümüşe yatırım yapan yatırımcıların kazançlı çıkacaklarını belirtti

Altın fiyatları son günlerde dalgalı seyrederken, İslam Memiş'ten kafa karıştıran açıklama geldi. Memiş bu sene gümüşe yatırım yapan yatırımcıların kazançlı çıkacaklarını belirtti. Hatta bu sene kazanç olarak altını sollayacağının altını çizdi. Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın! Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları ne olur?

GÜMÜŞ ALTINI SOLLAYACAK!

İslam Memiş, bu sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olacağını söyledi. Geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüşün bu sene de aynı performansı serrgileyeceğini belirtti. Memiş, altın alamayan yatırımcılara seslenerek, gümüşü değerlendirebileceklerini söyledi.

Memiş, her açıklamasında gümüşü önemsediğini belirterek gümüş fiyatlarının bu sene sonuna kadar rekor seviyelere yükseleceğini açıkladı. Bunu gören altın yatırımcılarının kafası karıştı.

 

Memiş, gümüşteki beklentisini aynı olduğunu belirterek, gümüşün ons fiyatında 40 dolar, gümüşün gram fiyatının ise 20 TL olacağını söyledi.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? 2 Haziran 2023 gümüş fiyatları.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? BUGÜN GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? 2 HAZİRAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

2 Haziran 2023 gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gümüş fiyatları güne yükselişle başladı. Güncel gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 23,90 dolar, gümüşün gram fiyatı ise 16,09 TL'den alınıp, 17,40 TL'den satılıyor.

Altında sert rüzgar! Fırladı! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL? 2 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Yastık altındaki dolarlar o tarihte çıkacak! Dolar öyle bir yükselecek ki... Bu rakamı görenler gözlerine inanamayacak

Avrupa Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Euronun yönü belli oldu!