Altın & Gümüş

Gümüş bozdurmak isteyenler için tarih verildi! Panik yapmayın o gün geliyor

Piyasalarda tansiyon gittikçe yükseliyor. Gümüş fiyatları da yukarı yönlü harekete devam ederken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Şimdi gümüş bozdurmak mantıklı mı? sorusunu soran yatırımcılar için Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Gümüş fiyatları ise altın fiyatları ile birlikte hızla yükselmeye başladı

Mayıs ayının gelmesi ile döviz kurlarında ve altın piyasasında yükselişler hızlandı. Gümüş fiyatları ise altın fiyatları ile birlikte hızla yükselmeye başladı. Yatırımcılar bu yükselişi hemen fırsat bilip, gümüş için zamanı geldi mi? Şimdi gümüş bozdurmak mantıklı mı? sorusunun cevabını sorgulatıyor. Peki gümüş yatırımcıları ne yapmalı? Gümüş bozdurmalı mı, almalı mı? Gümüş fiyatı yükselir mi, düşer mi? 

İslam Memiş geçen ay yapmış olduğu konuşmasında elinizdekileri şimdi bir kenenara bırakın, bekleyin diyerek yatırımcılara uyarmıştı. Bu konuşmanın üzerinden bir ay geçer geçmez altın, dolar euro ve gümüş fiyatları yükselmeye başladı. Yatırımcıların bu noktada yapmaları gereken panik yapmadan mantıklı hareket etmeleri olduğuna vurgu yapan İslam Memiş Haziran ve Temmuz ayında yükselişlerin olacağına dikkat çekti.

 

PANİK YAPMAYIN, MANTIKLI DÜŞÜNÜN

Altının gram fiyatı beş ay önce 780 lira iken şu anda 980 lira seviyelere yaklaştığını, gümüş fiyatının 10  lira seviyelerinden 12 liraseviyesine yükseldiğini söyledi. Bu beş aylık zaman zarfında  kıymetli metaller değer kazandı. Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatının 11,88 lira seviyesine yükselmesini fırsat olarak değerlendirerek bozdurmak istiyor. Peki şimdi gümüş bozdurulmalı mı? Gümüş fiyatı ne olur?

TEMMUZ AYINA KADAR BEKLEMEKTE FAYDA VAR

Elinde gümüşü olanlar; gümüşü  satmalı mıyım? sorusunu soruyor. İslam Memiş gümüş yatırımcılarını Temmuz ayına kadar beklemekte fayda var diyerek uyardı. Memiş ''Gümüşün ons ve gram fiyatında ataklar henüz başlamadı, gümüşün yükseliş performansı altından daha fazla olacak şu anda gümüş için acele etmeyin.'' dedi. 

Herkes eteğindeki altını, doları euroyu ve gümüşü döksün! Bakın kazanan kim oluyor!

Elinde 1 gram gümüşü olan köşeyi dönüyor! Bakın gümüş fiyatı ne kadar oldu? 25 Mayıs 2022 gümüş fiyatı

Gümüş fiyatı düştü mü, yükseldi mi? Son dakika gümüş fiyatları 24 Mayıs 2022