Altın & Gümüş

Gümüş dolara kafa tutuyor! Gümüş yatırımcılarına müjdeli haber şimdi geldi! Resmen uçtu! Son dakika gümüş fiyatları

Bugün piyasalar için önemli veri olan ABD istihdam verileri açıklandı. Veriler sonrasında gümüş fiyatları güçlü dolara karşılık yükselmeye başladı. Gümüş resmen dolara kafa tutuyor. İşte son dakika gümüş fiyatları. 12,30 seviyesine kadar yükselen gümüş fiyatları gündeme oturdu

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününe yükselişle başladı. 12,30 seviyesine kadar yükselen gümüş fiyatları gündeme oturdu. ABD istihdam verilerinin açıklanması ile güçlenen dolara karşı yukarı yönlü hareket eden gümüş fiyatları yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başardı.Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları.


 

GÜMÜŞ DOLARA KAFA TUTUYOR

Gümüş bugün yüzde 5 yükselişle 20,43 dolara, altın ise yüzde 2,2 yükselişle 1.667 dolara çıktı. İki değerli metalde devam eden dönem için baskı beklentileri devam ediyor.

Fed faiz kararı sonrası düşüşe geçen doların, Jerome Poerll'ın açıklamarından sonra tekrar yükselişe geçmesi ile altın ve gümüş gibi kıymetli metaller değer kaybetmeye başladı.

Gümüş fiyatları bugün, güçlü dolara rağmen yükselişe geçti. İki kez yükseliş yaşayan metallerden gümüş 21 doları altın ise 1.735 doları aşamamıştı. Gümüşte 22,50’ye doğru yükselişlerin devam etmesi bekleniyor. 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL?

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarının kaç lira olduğu ve gümüş fiyatlarının yükselişe geçip geçmediği merak ediliyor.

Gümüş fiyatları bugün güne yükselişle başlarken, gün içinde değer kazanarak resmen fırladı.

Gümüşün ons fiyatı güne 19,83 dolar seviyesinde başladı. Gram gümüş alış fiyatı 12,22 lira, gümüş gram satış fiyatı ise 12,69 lira seviyesinden güne başlarken kapanışta ise gümüşün ons fiyatı 20,51 dolara yükseldi. Gram gümüşün alış fiyatı 12,22 TL, satış fiyatı ise 12,697 TL seviyesine yükseldi.

Gümüş fırladı! Gümüş yatırımcıları bayram edecek! Bu rakamları gören çıldırdı! Gümüşü olan acil çok acil bakın

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İslam Memiş açıkladı! Önce hüplet sonra gümlet

Gümüş fiyatlarındaki düşüşün perde arkası ortaya çıktı! İslam Memiş açıkladı!