Altın & Gümüş

Gümüş düşecek mi? Gümüş fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?

Son zamanlarda tercih edilmeye başlanan gümüş fiyatlarının artıp artmayacağı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki, gümüş bugün ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...Son zamanlarda tercih edilen yatırımlar arasında popüler olan gümüş için analist isim dikkat çeken değerlendirmeler yaptı

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merakla sorgulanıyor. Son zamanlarda tercih edilen yatırımlar arasında popüler olan gümüş için analist isim dikkat çeken değerlendirmeler yaptı.

Peki, Gümüş düşecek mi, artacak mı? Gümüş bugün ne kadar, kaç TL? İşte gümüşe ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Yükseliş seyrini bir süre devam ettiren gümüş son zamanlarda düşüşe geçti. Bu kapsamda, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcıları ''panik yok'' diyerek uyardı.

Altın yorumları ile gündemde ismini sıklıkla duyduğumuz uzman isim İslam Memiş, gümüş yatırımcılarına '' panik yok'' diyerek gümüş fiyatlarınını değerlendirdi.

İSLAM MEMİŞ'TEN GÜMÜŞ FİYATLARI AÇIKLAMASI

Gümüş fiyatları, gümüş yatırımcıları tarafından merak ediliyor. Son zamanalarda rekor seviyeleri gören gümüş 20 TL sınırına kadar geldi. ABD'nin faiz kararının ardından gerileyen gümüş için yatırımcılar gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? sorularına yanıt arıyor.  

Memiş yatırımcıları uyararak gümüşün ons fiyatının 24-22 dolar seviyesine vardığı bilgisini vererek, "Panik yok, 24 dolar ve üzerini görebilirsiniz. Gümüş daha sonra 22,80 dolara kadar gerileyecek." diye kaydetti.

İslam Memiş gümüşteki beklentisini değişmediğini söyleyerek, gümüş fiyatlarının sene sonuna kadar rekor kıracağını aktardı. Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu hatırlatan Memiş, bu sene de yatırımcısına en çok kazandıran yatırımın gümüş olacağını belirtti. 

Memiş, gümüş yatırımını önemsediğini ifade ederek altın alamayan yatırımcıların gümüş almaları yönünde tavsiyede bulundu. 

Pek, 18 Haziran Cumartesi gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç TL? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? 18 Haziran 2023 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? 18 HAZİRAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Yatırımcılar gümüş fiyatlarını mercek altına aldı. Yatırımcılar,  Gümüş ne kadar, gümüş fiyatları düştü mü, arttı mı?" sorularına yanıt arıyor.

Gümüşün ons fiyatı 24,18 dolar,dan işlem görürken, gümüşün gram fiyatı alış 18,138 TL, satış fiyatı ise 18,84 TL'den işlem görüyor.

1 Euro kaç TL? Euro kuru bugün ne kadar oldu? 18 Haziran Euro kurunda son dakika!

Dolar 28 TL mi oluyor? Merkez Bankası'nın dolar tahmini dudak uçuklattı! Dolar bugün ne kadar?