Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları 14 TL'ye merdiven dayadı! Elinde gümüşü olanlar yaşadı! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları, bugün altın fiyatları ile birlikte bugün yükselişe geçti. 14 TL'ye merdiven dayayan gümüş bugün yüzde 0,91 yükseliş kaydetti. Elinde gümüşü olanlar yaşadı. İşte son dakika gümüş fiyatları... Altın ve gümüş fiyatları hızla yükselirken, dolar kuru değer kaybetti

Dün piyasaların heyecanla beklediği FED Başkanı Jerome Powell'ın konuşmaları sonrasında piyasalarda hareketlilik başladı. Altın ve gümüş fiyatları hızla yükselirken, dolar kuru değer kaybetti. Son dakika gümüş fiyatı 14 TL'ye merpen dayadı.

 

Gümüş fiyatları neden yükseldi? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? 1 gram gümüş kaç lira? Güncel gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları 1 Aralık 2022...

JEROME POWELL RÜZGARI GÜMÜŞ FİYATLARINI YÜKSELTTİ

ABD Merkez Başkanı Jerome Powell'ın konuşmaları dün akşam heyecanla takip edildi. Jerome Powell'ın önümüzdeki günlerde açıklayacağı faiz kararına yönelik güvercin tonda açıklamalar yapması doların değer kaybetmesine neden oldu. Doların değer kaybetmesi ise altın ve gümüş fiyatlarına yaradı.

Jerome Powell, "Yine de fiyat istikrarını tekrar sağlamak için uzun bir yolumuz var. Sıkı para politikası ve daha yavaş büyümeye rağmen, enflasyonun yavaşladığına dair somut bir ilerleme görmedik."ifadesini kullandı.

Öte yandan Fed Başkanı Jerome Powell Fed'in Aralık ayında faizleri düşüreceğine yönelik sinyalleri verdi.  ABD'de iş gücü ve enflasyon temalı bir toplantıda konuşan Powell para politikasında aşırı sıkılaştırma yapmamaları gerektiğini belirterek ekonomiye yönelik bazı verilerin enflasyonun gelecek yıl yavaşlayacağına işaret etti. Fed Başkanı Powell'ın konuşmaları sonrası dolar endeksi gerilerken,  altın ve gümüş fiyatları yükseldi. 

 

GÜMÜŞ 14 TL'YE MERDİVEN DAYADI

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş fiyatları kaç TL? gibi soruların yanıtlarını araştırıyor.

Son dakika gümüş fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor. Gümüş ons fiyatı saat 18:55 itibariyle 22,41 seviyesinden işlem görürken gram gümüş alış fiyatı 13,13 lira, satış fiyatı ise 13,81 liradan işlem görüyor.

Gümüş fiyatları atağa geçti! İslam Memiş elinde 1 gram bile gümüşü olanları kırmızı kodla uyardı

Gümüş fiyatları rekor seviyelere ulaşacak! İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına altın tavsiyeler

Gümüş için alım zamanı belli oldu! Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş net tarihi açıkladı