Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselen gümüş fiyatları 19 liraya dayandı! Gümüşü olan köşeyi döndü! 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı. Kararın hemen ardından altın ve döviz kurları da rekor kırarken gümüşün gram fiyatı 19 liraya dayandı!  Gümüşü olan köşeyi döndü! Gümüş alış satış fiyatı bugün ne kadar? Gümüşün gramı bugün kaç lira oldu? 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı

Gümüş fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Kararın hemen ardından altın ve döviz kurları da rekor kırarken gümüşün gram fiyatı 19 liraya dayandı!  Gümüşü olan köşeyi döndü! Gümüş alış satış fiyatı bugün ne kadar? Gümüşün gramı bugün kaç lira oldu? 23 Haziran Cuma gümüş alış satış fiyatı.

GÜMÜŞ FİYATLARI 19 TL'YE DAYANDI!

Son dakika gümüş fiyatları yakındna takip ediliyor. Yatırımcılar güncel gümüş  fiyatlarını mercek altına aldı. Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün bu sene de kazandırmaya devam edecğini söyşeyen uzmanlar gümüş fiyatlarındaki yükselişe değindi.

Gümüş fiyatları bugün 19 TL'ye dayandı. Gümüşün ons fiyatı 22,29 dolar olurken gümüşün gram alış fiyatı 17,34 TL, satış fiyatı ise 18,51 TL'den işlem görüyor. 

Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi? Gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olur? İşte gümüşün geleceği rekor rakam...

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Yatırımcılar güncel gümüş fiyatları karşısında, 'gümüş fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. 

Gümüş 2022 yılında yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağladı. Altın ise geçen sene yüzde 43 kazanç sağlamıştı. Yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün bu sene de yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olacağı söyleniyor.

Gümüş fiyatları için tahminlerde bulunan Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüşün gram fiyatının 20 TL olacağını söyledi. Gümüşün ons fiyatının ise 40 dolara kadar yükseleceğinin vurgusunun yaptı.

Altın fiyatlarında büyük deprem! Resmen yıktı geçti! Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı! Canlı altın fiyatları

Doları olanlara haziran müjdesi! Yatırımcılar hemen hazır olsun! Dolarda her an bu rakam gelebilir

Euro/TL'de yeni rekor! Yastık altında 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı