Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları alev aldı! Çılgın rakam görüldü! Gözlüklerinizi takıp hemen bakın! Gümüş resmen bu kadar oldu

Güncel gümüş fiyatları, dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra alev aldı. Gümüş fiyatları hızla yükselişe geçerken yatırımcılar gümüşteki o çılgın rakamı gördü. Gözlüklerinizi takıp hemen güncel gümüş fiyatlarına bakın. İşte gümüş bu kadar oldu!Gümüş fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı ve işsizlik rakamlarından sonra resmen rekor kırdı

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları dün açıklanan ABD tarım dışı ve işsizlik rakamlarından sonra resmen rekor kırdı. Gümüş fiyatları yükselişe geçerken görenler şaşkıına döndü. 

 

Pandemiden sonra en iyi günlerini yaşayan gümüş fiyatları 2022 yılına imzasını attı. Gümüş fiyatları resmen alev aldı. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş bugün kaç lira? Gümüş alış satış fiyatı 5 Kasım 2022 kaç lira oldu? İşte son dakika gümüş alış satış fiyatları.

GÜMÜŞ ALEV ALDI

Son zamanlarda yatırımcısını üzen gümüşten büyük hamle geldi. Gümüş fiyatları bir günde değer kazanarak kritik sınırları geçerek resmen alev aldı. Gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceği konusunda endişe içinde olan yatırımcıların yüzü gülmeye başladı. Gümüş fiyatları bir günde yüzde 5 değer kazanarak  büyük yükseliş kaydetti.

 

Gümüşün ons fiyatı 11 dolar seviyelerinde işlem görürken ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra yükselişe geçerek 12,889  dolar seviyesine kadar yükseldi. Bu rakamı görenler gözlerine inanmıyor.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş alış saış fiyatı bugün kaç TL? Gümüşün gram fiyatı kaç lira oldu? İşte 5 Kasım 2022 güncel gümüş fiyatları...

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI 5 KASIM 2022

Güncel gümüş fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Milyonlarca yatırımcı ve gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarının kaç lira olduğunu araştırıyor. Yatırımcılar bugün gümüş ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları yükseldi mi, düştü mü? sorusunun yanıtını araştırıyor.

Gümüş fiyatları hafta sonunun ilk gününe yükselişle başladı. Gümüşün gram alış fiyatı 12,393 lira,  gümüş gram satış fiyatı ise 12,889 lira seviyesinden işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise bugün 20,86 dolardan işlem görüyor. Kıymetli beyaz metal güne yükselişle başlayarak yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. 

Gümüş dolara kafa tutuyor! Gümüş yatırımcılarına müjdeli haber şimdi geldi! Resmen uçtu! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fırladı! Gümüş yatırımcıları bayram edecek! Bu rakamları gören çıldırdı! Gümüşü olan acil çok acil bakın

12,25 TL'yi gören gümüşten geri vites! Gümüş yatırımcıları dikkat! Sakın bunu yapmayın