Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş kaç lira? 26 Ocak 2023 gümüş fiyatları

2022 yılında yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüş yeni yılda da kazandırmaya devam ediyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş kaç lira? 26 Ocak 2023 gümüş fiyatları. Gümüş fiyatları yeni güne yükselişle başladı

25 Ocak Perşembe gümüş perşembe gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş bugün kaç lira? soruları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları yeni güne yükselişle başladı. Gümüş için yükselişlerin devam edeceği söylenirken 9 yılın en yüksek seviyesine çıkması bekleniyor. . Gümüş piyasasında bir aylık getiri yüzde 4.01, üç aylık getiri ise yüzde 23.92 oldu.

Peki Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Güncel gümüş kaç lira? Gümüş bugün kaç TL? 26 Ocak 2023 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? 26 OCAK 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI


Gümüş fiyatları, gümüş almak veya satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gümüş fiyatları yukarı yönlü hareket ediyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 23,78 dolardan işlem görürken, gümüşün gram satış fiyatı 14,95 liradan işlem görüyor.

Gümüş fiyatları yükselecek m? Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün göreceği en yüksek rakam nedir? İşte gümüş fiyatları bu kadar olacak...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLACAK? GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar uzmanların yorumlarını merak ediyor. İsviçre merkezli MKS PAMP’ın Metal Stratejileri Başkanı Nicky Shiels gümüşte 2023 tahminini ons fiyatı 22.50 dolar olarak açıkladı. Yıl içinde ise 18 dolar- 28 dolar aralığına öngördü.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş altın ve gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirme yaparak hem altında hem de gümüşte yükselişlerin devam edeceğini açıkladı. Memiş,  “Tarım emtiasına olduğu gibi gümüşe karşı da mesafemiz var. 2022 yılında gram Altın yüzde 43, gram gümüş yüzde 45 getiri sağladı.

Yeşil enerji ve elektrikli araç yatırımlarından dolayı endüstriyel tarafta gümüşe olan talebin de etkili olacağı belirtildi. Bu beklentiler ile birlikte gümüşte ons başına 30 dolar seviyesinin görülebileceği öngörülüyor.