Kent Haberleri

Gümüş fiyatları darmaduman oldu! Gümüş alacaklar acil baksın! İslam Memiş rakam verdi!

Gümüş fiyatları bu hafta sert düştü. Bugün de gümüş fiyatları aşağı yönlü hareket ederek resimden darmaduman oldu! Gümüş alacaklar hemen baksın! İslam Memiş rakam verdi. Gümüş fiyatları haftayı düşüşle kapatırken hafta sonunun ilk gününde de aşağı yönlü hareket ediyor

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar ve gümüş al sat yapmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Gümüş fiyatları haftayı düşüşle kapatırken hafta sonunun ilk gününde de aşağı yönlü hareket ediyor. Gümüş fiyatları resmen darmaduman oldu. Gümüş alacaklar acil baksın. İslam Memiş rakam verdi…

İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞ İÇİN RAKAM VERDİ!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş için çarpıcı açıklamalarda bulundu.  2023 yılında gümüşün yatırımcısına kazandıracağını söyleyen Memiş gümüş için rakam verdi.  Memiş gümüş için yatırımcıları uyararak şu ifadeleri kullandı: '' “2023 yılında altın ve gümüş tarafındaki pozitif görünümün devam edeceğini tahmin ediyorum.

Özellikle yatırımcısı da satış için çok aceleci davranmamalı. 2022 yılında gram gümüş beklentimiz 20 dolar, ons tarafında 40 dolardı. Dolayısıyla çok baskılandığı için gerçek değerinin altında işlemler görmeye devam ediyor. 2023 ve 2024 yılında gümüşün performansının altın fiyatlarına göre daha iyi olacağını tahmin ediyorum.” dedi.

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç lira? Gümüş bugün kaç TL? Bugün gümüş ne kadar?   11 Şubat 2023 gümüş fiyatları…

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ KAÇ TL? BUGÜN GÜMÜŞ KAÇ LİRA?

Gümüş fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gümüş alış satmış fiyatlarını takip eden yardımcılar son dakika gümüş fiyatlarını takip ediyor. 

Bugün gümüşün ons fiyatı 22,03, gümüşün gram alış fiyatı 13,33 lira satış fiyatı 13,89 lira üzerinden işlem görüyor.

Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! Hemen bakın! 11 Şubat 2023 canlı altın fiyatları

Doların bu ay içinde geleceği seviye resmen belli oldu! Uzman isim peş peşe açıkladı! Elinde doları olan acil baksın