Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları için doları takip ediyoruz diyen İslam Memiş gümüşün geleceği rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları için doları takip etmeye devam edeceğiz diyen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rakamı açıkladı. Gümüş fiyatları için doları takip ediyoruz diyen İslam Memiş gümüşün geleceği rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları için doları takip ediyoruz diyen İslam Memiş gümüşün geleceği rakamı açıkladı!

GÜMÜŞ GEÇEN SENE YÜZDE 45 KAZANÇ SAĞLADI!

Gümüş, geçtiğimiz sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağladı. 2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı gümüşün, bu sene de en çok kazandıran yatırım aracı olacağı söyleniyor. Geçen sene gram altın yatırımcısına yüzde 43 kazanç sağladı. Altın fiyatlarının tavan yapmasından dolayı altın alamayan yatırımcılar gümüşe yöneldi. Gümüşe olan talep her geçen gün artmaya devam ediyor.

GÜMÜŞ FİYATLARI İÇİN DOLARI TAKİP EDECEĞİZ!

İslam Memiş, gümüş ve altın fiyatları için dolar kurundaki gelişmelerin yakından takip edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Memiş dolar nereye altın ve gümüş de oraya diyerek dolar kurunu takipte olduğunu açıkladı. İslam Memiş gümüş fiyatının 19,31 lirada olduğunu ve vu seviyede tutunmaya çalıştığını belirtti. Memiş ons tarafında 23,30 dolar kritik direnç seviyesini beklediğini açıkladı.

İslam Memiş, her açıklamasında gümüşü önemsediğini söyleyerek yatırımcıları gümüş almaları konusunda uyarılarda bulundu.

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç lira? 12 Temmuz Çarşamba gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? Güncel gümüş alış satış fiyatı...

 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 12 TEMMUZ 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

12 Temmuz Çarşamba gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor. Gümüş fiyatları bugün güne değer artışlarıyla başladı. Yatırımcıların altından sonra en çok tercih ettiği yatırım aracı olan gümüş fiyatları merak konusu.

Gümüşün gram alış fiyatı 19,37 TL, satış fiyatı 20,090 liradan işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı 23,17 dolar seviyesinde.

Altında hareketlilik başladı! Gram altın yükseliyor! 12 Temmuz Çarşamba canlı altın fiyatları

Dolar/TL kuru bugün ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba dolar/TL alış satış fiyatı

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuz faiz kararı ile ilgili ilk açıklama! Euronun kaderi belli oldu!