Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüş fiyatları son günlerde yükselişe geçti. Gümüş almak isteyen yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, rakam verdi.  Yatırımcılar gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorularının yanıtlarını araştırıyor

Son dakika gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıklayarak rakam verdi ve yatırımcıları uyardı. 


 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Gümüşün zincirlerini kırdığını söyleyen Memiş, gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyledi. 

Memiş, altın ve gümüş için rakam verdi ve yatırımcılara bu yükselişlerin devam edeceğini şu kelimelerle ifade etti: ''Gram altın fiyatında 1090 lira direnç seviyesi, devamında bin 100'lü rakamları konuşmaya devam edeceğiz. Gümüşün gram fiyatında 14 lirayı direnç seviyesi olarak takip edeceğiz. Altının ons fiyatında bin 830 dolar, gümüşün ons fiyatında 23 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak kısa vade için takip edeceğiz.''

İslam Memiş, gümüşün yükselerek ons fiyatının 23 dolar olacağını söyledi.  Altın ve gümüş fiyatlarının bundan sorna düşmeyeceğini belirten Memiş, ''Teknik olarak düzeltmeler zaman zaman yapabilir ama çok da gerilemesi beklenmiyor.'' dedi.

GÜMÜŞ FİYATLARI SON DAKİKA 13 ARALIK 2022!

Gümüş fiyatları hafatnın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Ons gümüş fiyatı 23,35 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 13,90 lira, satış fiyatı ise 14,36 liradan işlem görüyor. 

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş yanıtladı! Gümüş yatırımcıları pür dikkat bakın!

Gümüş fiyatları uçuşa geçti! 1 gram gümüş ne kadar oldu? İşte 11 Aralık 2022 son dakika gümüş fiyatları...