Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları ne kadar olacak? sorusuna net yanıt geldi! Hazır olun! İşte gümüş tam bu kadar olacak

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Yatırımcılar için ''Gümüş fiyatları ne kadar olacak?'' sorusunun yanıtı geldi. Hazır olun! İşte gümüş fiyatları bu seviyeyi görecek... Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar '' gümüş fiyatları ne kadar olacak?'' sorusunun yanıtını merak ediyor

Kıymetli metal olan gümüş, haftanın ve yılın son işlem günü olan 30 Aralık Cuma günü yükselmeye devam ediyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar '' gümüş fiyatları ne kadar olacak?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. 

Gümüş fiyatları ne kadar olacak? sorusuna net yanıt geldi! Hazır olun! İşte gümüş tam bu kadar olacak

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, gelecek yıl  gümüş piyasasında yaşanması beklenen gelişmeler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş şunları kaydetti: ''Gram altın ve gram gümüş 2022 yılında yatırımcısına kazandıran enstrümanlar oldu. Ancak ons tarafında ciddi baskılanmalar oldu. 2023 yılında altın ve gümüş tarafında pozitif etki devam edecek. Özellikle yatırımcısı satış için çok aceleci davranmamalı. Amerika Merkez Bankası’nın faiz artırımı mart ayı itibarı ile bitecektir.”

 

İslam Memiş gümüş fiyatları için yükselmeye devam edeceğini belirterek rekor rakam açıklamasında bulundu: “Gümüş için beklentimiz gram tarafından 20 ons tarafından 40 dolardı. Çok baskılandığı için çok manipüle edildiği için gerçek değerinin çok çok altında. 2023-2024 yıllarında gümüşün performansının altına kıyasla daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Özellikle 2023 yılının ilk çeyreğinde gümüşte yeni ralliler bekliyorum.” dedi.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

30 Aralık 2022 gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın ve yılın son işlem gününe yükselişle başladı. Gümüş ons fiyatı  23,83 dolardan işlem görürken gümüşün gram fiyatı 14,28 liradan alınıp, 14,77 liradan satılıyor.

''Gümüşte yeni ralliler bekliyorum'' diyen İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları bakmadan geçmeyin!

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın!