Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları ne olur? sorusunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi! Beklenen rakam açıklandı

Gümüş fiyatları son günlerde dolar karşısında hızla değer kaybetmeye başladı. Altın fiyatları ile birlikte aşağı yönlü hareket eden gümüş fiyatlarının ne olacağı merak ediliyor. Yatırımcıların ''gümüş fiyatları ne olur?'' sorusuna yanıt İslam Memiş'ten geldi. Yatırımcılar, son günlerde oldukça değer kaybeden gümüş için endişelenmeye başladı

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar, son günlerde oldukça değer kaybeden gümüş için endişelenmeye başladı. Elinde gümüş olanlar ve gümüşe yatırım yapanlar ''gümüş fiyatları ne olur'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını uyararak, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını söyledi.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

Küresel piyasalar, geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin üzerinde gelmesi ile enflasyon 40 yılın zirvesine  yükseldi. Veri sonrası ABD Merkez Bankası’nın (Fed) enflasyondaki yükselişin önüne geçebilmek için faiz artımlarında hızlanabileceği beklentisi etkili olmuştu. Bu durum gümüş ve altın gibi kıymetli metallarin değer kaybetmesine neden oldu.

Art arda düşüş yaşan gümüşün ons fiyatı 12 dolar seviyelerinden 10 dolar sınırına kadar dayandı. Değer kaybeden gümüş fiyatları ile ilgili  altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten hemen açıklama geldi. Memiş gümüş için yatırımcılara 'Alın' diye uyardı ve şunları söyledi: “Ne kadar çok altın ve gümüş çıkarırsak, sepetlerimize o kadar çok koyarız. Umut burada kaybolmaz.'' dedi.

'Gümüş sabır işidir' diyen Memiş,  aldığınız zaman beklemeniz gerekiyor diyerek yatırımcıları sabırlı olmaya çağırdı. Gümüş fiyatlarının tekrar yükseleceğini söyleyen Memiş, gümüşün onsunun 19 dolara, gramınının ise 12 TL seviyelerini geçeceğini söyledi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç TL? 1 gram gümüş bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira oldu? 22 Ekim 2022 gümüş alış satış fiyatı güncel...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞ KAÇ TL? 1 GRAM GÜMÜŞ NE KADAR OLDU 22 EKİM 2022?

Milyonlarca gümüş yatırımcısı güncel gümüş fiyatlarını merak ediyor. Gümüş bugün ne kadar? Gümüş yükseldi mi, düştü mü? Gümüş fiyatları kaç lira oldu? sorusu aratılıyor. 

Dün, haftanın son işlem gününde  gümüş fiyatları alış fiyatı 18,72 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 11,21 TL, satış fiyatı 11,69 TL seviyesinden işlem gördü.

Bugün ise yurt dışı piyasalarda gümüş fiyatları alış 11,60 TL, satış fiyatı ise 12,08 seviyesinden işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise 19,38 dolar oldu.

Gümüş baskısı doları vuracak! Elinde gümüş ve dolar olanlar hemen bakın! 2 ay sonra bakın neler olacak

Gümüş piyasasında neler oluyor? Gümüş yatırımcıları dikkat