Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları piyasaları tepetaklak edecek! Gümüş bugün ne kadar?

Yükselişe geçen altından sonra gümüş fiyatlarının da yukarı seyri devam ediyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ne zaman yükseleceğini duyurdu. Gümüş fiyatları piyasaları tepetaklak edecek! Peki, Gümüş bugün ne kadar? Gümüş alıp satmak isteyen vatandaşlar günlük olarak gümüşün fiyatını öğrenmek için arama motorlarında arama yapıyor

Son dönemin en gözde yatırım araçlarından birisi haline gelen gümüşün fiyatı vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor.

Gümüş alıp satmak isteyen vatandaşlar günlük olarak gümüşün fiyatını öğrenmek için arama motorlarında arama yapıyor.

Gümüş yatırımcısı "gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş ne zaman artacak?" sorularına yanıt arıyor. 

Uzman isimler ise konuya ilişkin peş peşe açıklama yapıyor. Gümüşün 2023 senesinde tavan yapacağı öngörülüyor. Peki, gümüş bugün ne kadar, kaç TL? İşte 7 Mayıs 2023 gümüş fiyatları... Gümüş fiyatları piyasaları tepetaklak edecek! Peki, Gümüş bugün ne kadar

GÜMÜŞ PİTYASALARI TEPETAKLAK EDECEK!

Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı gümüş oldu. Gümüş yatırımcısına yüzde 45 kazanç getirdi. 2023 yılının da gümüşün yılı olacağını kaydeden İslam Memiş gümüş fiyatlarının sıçrama yapacağı tarihi duyurdu.

İslam Memiş, yaptığı açıklamalarda gümüşü önererek yatırımcıların gümüşe yönelmesi tavsiyesinde bulundu.

Memiş,özellikle 2023 yılında gümüşün gram fiyatınınn 20 lira seviyesine gümüşün ons fiyatının ise 40 dolar seviyesine yükseleceği öngörüsünde bulundu.

Bu yıl gümüşün sıçrayarak altını tahtından edeceğini ve yükseliş trendine devam edeceğini söyleyen Memiş, en çok gümnüş yatırımcılarının kazanacağını belirtti.

Jepolitik risklerin gümüş fiyatlarına yükseliş olarak yansıdığına vurgu yapan Memiş, yatırımcılara ellerindeki paralarla gümüş almalarını önerdi.

Peki, bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? 7 Mayıs günü gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları düştü mü yükseldi mi?

GÜMÜŞ FİYATLARI 7 MAYIS 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş yatırımcıları güncel gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Bu kapsamda "7 Mayıs gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları ne kadar, gümüş fiyatları kaç lira? " sorularına yanıt arıyor.

7 Mayıs 2023 tarihinde gümüşün ons fiyatı 25,63 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram fiyatı 16,76 lira, satış fiyatı ise 17,950 liradan işlem görüyor. 

Yaşlılık aylığı, evde bakım parası, engelli aylığı alanlar dikkat! Kime kaç lira maaş verilecek? Şimdi göz atın!

AFAD açıkladı: Deprem bölgesine geri dönmek isteyen afetzedelerin yol ve bilet masrafları Ziraat Bankası'na yatırılacak