Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları rekor seviyelere ulaşacak! İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına altın tavsiyeler

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu merak eden yatırımcılar için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''rekor seviyelere ulaşacak'' yorumunu yaptı. İşte İslam Memiş'ten gümüş yatırımcıları için altın tavsiyeler... Geçtiğimiz haftalarda 13,50 TL sınırını geçen gümüş fiyatları yükselirken yatırımcıların yüzü gülmeye başlamıştı ki, gümüş tekrar değer kaybetmeye başladı

Gümüş fiyatlarında dalgalı seyir bugün de devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 13,50 TL sınırını geçen gümüş fiyatları yükselirken yatırımcıların yüzü gülmeye başlamıştı ki, gümüş tekrar değer kaybetmeye başladı. Bu dalgalı seyir karşısında gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıklayarak yatırımcılara altın tavsiyelerde bulundu. 

GÜMÜŞ FİYATLARINDA REKOR GÖRÜLECEK!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Gümüş fiyatları bir yükselip birdüşerken yatırımcılar, gümüş fiyatları yükselecek mi yoksa düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memi, gümüş yatırımcılarına altın tavsiyelerde bulunarak ''gümüş fiyatlarında rekor görülecek'' dedi.     

Gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyleyen islam Memiş,  ''Gümüşün ons ve gram fiyatı altına kıyasla pozitif ayrışmaya devam ediyor. 21 dolar altını alım fırsatı olarak değerlendiriyorum onsta. Gümüş gram fiyatı 13 lira seviyesi üzerinde. Bankalarda kaça satıyorlar bilmiyorum ama mutlaka daha ucuz fiyatlama karşınızda olabilir ama fiziki tarafta 13 lira altında bir gümüş yok...'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? Bugün gümüğş alış satış fiyatları kaç TL? 30 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

 

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

Yatırımcılar ve gümüş almak isteyen vatandaşlar güncel gümüş fiyatlarını merak ediyor. Gümüş fiyatları bugün en kadar oldu? Gümüş alış satış fiyatları kaç lira? Bugün gümüş fiyatları düştü mü, yükseldi mi? soruları merak ediliyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 21,46 dolar seviyesinden işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı bugün 12,76 lira, satış fiyatı ise 13,23 liradan işlem görüyor. Gümüş fiyatları bugün  yüzde 1,11 yükselişe geçti.

Gümüş için alım zamanı belli oldu! Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş net tarihi açıkladı

Gümüş yatırımcılarına kötü haber! Gümüş fiyatları düşüyor! Son dakika gümüş fiyatları