Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Eli kulağında her an 14 TL olabilir! Elinde gümüş olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları 8 aylık baskının altından kurtularak rekora koşuyor. 13,98 TL seviyesine kadar dayana gümüş her an 14 TL olabilir. Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Son dakika gümüş fiyatları. 13,98 TL seviyesine kadar yükselen gümüş fiyatları eli kulağında her an 14 TL olabilir

Kasım ayında yükselişe geçen gümüş fiyatları bugün rekora koşuyor. 13,98 TL seviyesine kadar yükselen gümüş fiyatları eli kulağında her an 14 TL olabilir. Elinde gümüş olanlar hemen baksın! 

Altın ve gümüş fiyatları son iki gün içinde rekor rakamlara ulaştı. Bu yükselişin altında Amerika Merkez Bankası’nın (Fed), Aralık’ta 50 baz puan faiz artırma beklentisinin yüzde 80'e yükselmesi yer alıyor.

Dolar endeksi 104 seviyesine kadar düşerken dolar değer kaybetti. Doların değer kaybetmesi ile ons altın ve ons gümüş fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Gümüş fiyatı şu dakikalarda 13,98 TL seviyesinde işlem görüyor. Eli kulağında gümüş her an 14 TL seviyesini görebilir. 

GÜMÜŞTE SON DAKİKA GELİŞMELER...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İslam Memiş: Sekiz ay baskılanan altın, gümüş fiyatları ve pariteler zincirlerini kırdı. Kasım ayında yükselişine başlayan enstrümanlarda yeni zirveler yolda. Daha önce belirttiğim gibi yılın son çeyreği, ilk çeyreği gibi olabilir.

 

Gram altın  1080  TL, ons altın  fiyatı 1800 dolar, gümüşün gram fiyatı  13,45, TL ons gümüş 22,53 dolar seviyelerini gördü. Yetmez ama yükseliş başlangıcı için iyi bir gelişme. Altının gram fiyatında 1090 TL, ons altında 1830 dolar, gümüş gramda 13,65 TL, ons gümüşte 23,05 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim.

 

Euro dolar  paritesinde 1,06, euro dolar paritesinde 1,2350 seviyelerini direnç seviyeleri olarak takip edeceğim. Aralık ayında yeni rekorlara hazırlıklı olmak gerek. Amerika Merkez Bankası’nın (Fed), Aralık ayında 50 baz puan faiz artırma beklentisi yüzde 80’ne yükseldi. Fed’in yumuşaması emtia ve paritelerin yükselişinde etkili oldu.

Dolar endeksi 104,65 seviyesine geriledi. 2023’ün ilk çeyreğinde 100 seviyesinin altında 90-95 aralığında dengelenme süreci devam edecek.

Satış için acele etmemek gerek! Aralık ayı altın, gümüş ve paritelerin konuşulduğu bir ay olma özelliği taşıyacak. Varlıklarını koruyan, sabreden kazanıyor.'' dedi.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 2 ARALIK 2022 GÜMÜŞ FİYATLARI

Güncel gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününe rekor yükselişle başladı. Bugün altın ve gümüş fiyatları için de oldukça kritik bir gün. ABD tarım dışı istihdam verileri açıklanacak. Açıklanan verilerin altın piyasası üzerinde etkili olması bekleniyor.

Gümüşün ons fiyatı bugün 22,72 dolardan işlem görüyor. Gümüş grama alış fiyatı  13,49 lira, satış fiyatı ise 13,97 seviyesinden işlem görüyor.

Gümüş fiyatları 14 TL'ye merpen dayadı! Elinde gümüşü olanlar yaşadı! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları atağa geçti! İslam Memiş elinde 1 gram bile gümüşü olanları kırmızı kodla uyardı