Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları tekrar atağa geçti! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü

Son günlerde değer kaybeden gümüş fiyatları bugün tekrar atağa geçti. 13 TL seviyesinin altına gerileyen gümnüş fiyatları yükseliyor. Gümüş yatıırmcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü... Gümüş fiyatları geçen hafta rekora adım adım koşarken, bir anda rüzgar tesine döndü ve düşmeye başladı

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarını sabahın erken saatlerinden itibaren takip ediyor. Gümüş fiyatları geçen hafta rekora adım adım koşarken, bir anda rüzgar tesine döndü ve düşmeye başladı. 13,50 liraya kadar yükselen gümüş fiyatları fed'in faiz kararı ile ilgili yapttığışahin tondaki açıklamaların ardından baskılanmaya başladı ve değer kaybetti. 13 TL kritik sınırın altına kadar düşen gümüş fiyatları bugün tekrar atağa geçti. Gümüş yatırımcıları hazır olun, rekor rakam göründü. İşte son dakika gümüş fiyatları.

GÜMÜŞTE REKOR RAKAM GÖRÜNDÜ

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne olur? Gümüş yükselir mi, düşer mi? Gümüş fiyatları yükselecek mi?'' sorularının yanutlarını araştırmaya devam ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları merak ettiği soruların yanıtlarını vererek gümüş için rekor rakamı açıkladı. 

 

Gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyşleyen İslam Memiş, gümüşün yatırımcısına her zaman kazandırmaya devam edeceğini söyledi. Gümüş için rekor rakamı açıklayan Memiş şu ifadeleri kullandı: '''Gram gümüş: 12,47 lira seviyesinden kapanış yapan gümüşün gram fiyatı, 13,05 devamında 13,60 liraya kadar yükselişini sürdürebilir.'' dedi.

 

Öte yandan altın yatırımı yapamayanlar için gümüş alın uyarısında bulunan Memiş; "Altının seviyesi yüksek ben harçlıklarımla altın alamıyorum diyenlere gümüşü işaret ediyoruz. Gümüşün gramı 13 lira. En azından birkaç gram kenara koymak sureti ile altın gibi getirisi olan bir emtiadan bahsediyoruz."  diyerek yatırımcılara gümüş almalarını söyledi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş fiyatları kaç TL? 22 Kasım 2022 gümüş fiyatları.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Güncel gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüşün gram alış fiyatı sabah 12,53 lira, satış fiyatı ise 13,00 lira seviyesinde işlem gördü. . Gümüşün ons fiyatı ise bugün 21,06 dolardan güne başlarkeen şu dakikalarda gümüşün ons fiyatı 21,08 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 12,54 lira, satış fiyatı ise 13,017 lira seviyesinde işlem görüyor.

İslam Memiş gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıkladı! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen koşun

İslam Memiş gümüş yatırımcısı için büyük fırsatı açıkladı! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen koşun