Kent Haberleri

Gümüş fiyatları tozu dumana kattı! 1 gram gümüşü bile olanlar hemen baksın!  13 Aralık 2022 gümüş fiyatları

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gümüş fiyatları yükselişe geçti. Gümüş fiyatları resmen tozu dumana kartarken yatırımcılar güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. 1 gram gümüşü bile olanlar hemen baksın! İşte 13 Aralık 2022 gümüş fiyatları. Gümüş fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardındna yükselişe geçerken yatırımcıların göçzü gümüş piyasasına çevrildfi

Gümüş fiyatları gümüş yatırımcıları tarafından yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardındna yükselişe geçerken yatırımcıların göçzü gümüş piyasasına çevrildfi. Bugün gümüş fiyatları tozu dumana kattı. Yatırımcılar ise güş fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL oldu? 1 gram gümüşü bile olanlar hemen baksın! İşte son dakika gümüş fiyatları.

GÜMÜŞ FİYATLARI TOZU DUMANA KATTI!

Güncel gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Gümüşün ons fiyatı bugün 23,75 dolar olurken gram gümüş alış fiyatı 14,11 lira, satış fiyatı ise 14,60 liradan işlem görüyor.

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yüksleişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselecek mi? Konu ile ilgili ALtın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıklama yaptı. İşte o açıklama...

1 GRAM BİLE GÜMÜŞÜ OLANLAR HEMEN BAKSIN!

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının yükselişine devam edeceğini söyledi ve gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

İslam Memiş; Gümüş fiyatlatrı için "Yeni rekorlar yolda" açıklamasının ardından yatırımcılar heyecanlanmaya başladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, "Kasımda yükseliş ile başlayan altın ve gümüş fiyatları, aralık ayının ilk işlem gününde bu yükselişlerini sürdürdü. Yeni rekorla aralık ayının ilk işlem gününde fiyatlama gerçekleşti.

Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini belirten Memiş, "Gümüşün gram fiyatında 14 lirayı direnç seviyesi olarak takip edeceğiz. Ons altın fiyatında 1830 dolar, gümüşün ons fiyatında ise 23 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak kısa vade için takip edeceğiz.

Fakat elinde altın bulunduran altın yatırımcısı satış için kesinlikle acele etmemeli. Yeni rekorlar bundan sonra başlayacak. Altın ve gümüş zincirlerini daha yeni kırdı.

Gümüş fiyatları uçuşa geçti! 1 gram gümüş ne kadar oldu? İşte 11 Aralık 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş zirveye koşuyor! Gümüş fiyatları artacak mı? İslam Memiş rakam verdi!