Kent Haberleri

Gümüş fiyatları tuzla buz oldu! Gümüş alalım mı? İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı!

Gümüş fiyatları geçtiğmiz hafta 18 TL seviyesine kadar yükselirken bu hafta tuzla buz oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı. Gümüş yatırımcılarınını yüzü tam gülmeye başlamıştı ki gümüş fiyatları haftaya düşüşle başladı

Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafta 18 TL oldu. Gümüş yatırımcılarınını yüzü tam gülmeye başlamıştı ki gümüş fiyatları haftaya düşüşle başladı. Peş peşe düşüşe geçen gümüş fiyatları resmen tuzla buz oldu. Yatırımcılar bu düşüş karşısında ''gümüş alalım mı?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. İslam Memiş gümüşün rotasını açıkaldı!
 

GÜMÜŞÜN ROTASI BELLİ OLDU!

İslam Memiş son günlerde düşüşe geçen gümüşün rotasını açıkladı. Peki gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş alalım mı? 

İslam Memiş, 'Gümüş onsunda 23.80'den bahsetmiştim. Bu taraftaki öngörülerimi biraz daha aşağı çekiyorum. 1910 dolara kadar ons altın, 28.80 dolara kadar gümüş ons düşüşleri olabilir.''diyerek gümüş fiyatlarının düşmeye devam edeceğini açıkladı.

Bu rakamlardan gümüş alalım mı sorusuna İslam Memiş, uyardı. Düşüşlerin birer alım fırsatı olduğunu belirtti fakat  gümüş fiyatlarının bugünkü seviyelerin daha da da altına düşeceğini belirtti. 

GÜMÜŞ YATIRIMCISINA KAZANDIRDI!

Geçtiğimiz sene yatırımcısına en çok kazandıran yatıı

GÜMÜŞ FİYATLARI TUZLA BUZ OLDU!

Gümüş fiyatları güne düşüşle başladı. Haftaya düşüşle başlayan gümüş fiyatları resmen tuzla buz oldu. Yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları kaç lira, gümüş ne kadar oldu, gümüş fiyatları kaç lira, gümüş fiyatları ne kadar oldu? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Bugün gümüşün ons fiyatı 23,67 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram fiyatı ise 15,182 lira, satış fiyatı ise 16,41 liradan işlem görüyor. Gümüş fiyatları bugün yüzde 1,58 düşüşe geçti.

Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın!
İslam Memiş'ten elinde dolar olanlara net uyarı! İkinci tokatı yiyeceksiniz! Dolar işte tam bu kadar olacak