Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş yanıtladı! Gümüş yatırımcıları pür dikkat bakın!

Gümüş fiyatları yükselirken yatırımcılar merakla gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yantı Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi. Gümüş yatırımcıları pür dikkat bakın! Altın alamayan binlerce yatırımcı yatırımının gümüşten yana yapıyor

Son dakika gümüş fiyatları yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Altın alamayan binlerce yatırımcı yatırımının gümüşten yana yapıyor. Son zamanlarda yükselişe geçen gümüş fiyatları için yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın Kahini İslam Memiş ise gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Gümüş yatırımcıları pür dikkat bakın!

Altın kahini İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı konusunda yatırımcıları uyararak değerlendirmelerde bulundu. 

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bu hafta FED faiz kararı açıklanacak. Karar önceside,  altın ve gümüş fiyatları değer kaybederken yatırımcılar gümüş konusunda endişelenmeye başladı. Altın Kahini İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı ve yatırımcılar uyardı.

Gümüş fiyatlatrı için "Yeni rekorlar yolda" açıklamasının ardından yatırımcılar heyecanlanmaya başladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş, "Kasım ayına yükselişle başlayan altın ve gümüş fiyatları, aralık ayının ilk işlem gününde bu yükselişlerini sürdürdü. Yeni rekorla aralık ayının ilk işlem gününde fiyatlama gerçekleşti.

Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Memiş, "Gümüşün gram fiyatında 14TL'yi direnç seviyesi olarak takip edeceğiz. Altının ons fiyatında 1830 dolar, gümüşün ons fiyatında 23 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak kısa vade için takip edeceğiz.

Ancak elinde altın bulunduran altın yatırımcısı satış için kesinlikle acele etmemeli. Yeni rekorlar bundan sonra başlayacak. Altın ve gümüş fiyatları zincirlerini daha yeni kırdı.

Ancak elinde altın bulunduran altın yatırımcısı satış için kesinlikle acele etmemeli. Yeni rekorlar bundan sonra başlayacak. Altın ve gümüş fiyatları zincirlerini daha yeni kırdı.'' dedi.

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI 12 ARALIK 2022

12 Aralık 2022 gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Gümüş fiyatları alış fiyatı 13,95 lira, gümüş ons fiyatı 23,42 dolar seviyesinden değerleniyor.

Gümüş fiyatları uçuşa geçti! 1 gram gümüş ne kadar oldu? İşte 11 Aralık 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş zirveye koşuyor! Gümüş fiyatları artacak mı? İslam Memiş rakam verdi!