Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi!

Gümüş fiyatları bugün yüzde 0,19 düşüşe geçerken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu merak ederken net yanıt yanıt İslam Memiş'ten geldi. Gümüş fiyatları yeni güne yüzde 0,19 düşüşle başladı

Son zamanlarda sert yükselişlerle rekora imza atan gümüş fiyatlarında  bugün rüzgar tersine döndü. Gümüş fiyatları yeni güne yüzde 0,19 düşüşle başladı. Gümüş fiyatlarındaki düşüşü gören yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusuna yanıt arayanlar için net yanıt Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İslam Memiş gümüş fiyatları ile ilgili yatırımcıları uyararak gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları gümüş fiyatları konusunda uyardı. Yatırımcılar gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi sorusuna yanırt ararken İslam Memiş'ten net açıklama geldi: ''Gram gümüş: 12,47 lira seviyesinden kapanış yapan gümüşün gram fiyatı, 13,05 devamında 13,60 liraya kadar yükselişini sürdürebilir.'' dedi.

Öte yandan altın yatırımı yapamayanlar için gümüş alın uyarısında bulunan Memiş; "Altının seviyesi yüksek ben harçlıklarımla altın alamıyorum diyenlere gümüşü işaret ediyoruz. Gümüşün gramı 13 lira. En azından birkaç gram kenara koymak sureti ile altın gibi getirisi olan bir emtiadan bahsediyoruz."  diyerek yatırımcılara gümüş almalarını söyledi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş alış satış fiyatı ne kadar oldu? 16 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

 

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 16 KASIM 2022

Güncel gümüş fiyatları bugün yeni güne yüzde 0,19 düşüşe geçti. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira oldu? Gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

Gümüşün gram alış fiyatı 12,86 lira, satış fiyatı ise 13,33 lira seviyesinden işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 21,59 dolardan işlem görüyor.

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüş olanlar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları

İslam Memiş altın alamayanlar için '' Altın gibi getirisi var, gümüş alın'' dedi. Yatırımcılar dikkat!