Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarında beklenen gün bugün mü? Gümüş kaç lira oldu? İşte merak edilen gümüş fiyatları

Gümüş yatırımcıları gümüşün kar edeceği günü merakla bekliyor. Analistler yatırımcılar için kazanacakları seviyenin 12 lira olduğunu söylemişti. Peki gümüş için beklenen gün geldi mi? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 30 Mayıs 2022...Altının gram fiyatı 983 liradan işlem görürken gümüşün ons fiyatı bugün 22,23 dolar oldu

Gümüş yatırımcıları, altın fiyatlarındaki yükselişle birlikte güç kazanmaya devam ediyor. Altının gram fiyatı 983 liradan işlem görürken gümüşün ons fiyatı bugün 22,23 dolar oldu.

Yatırımcılar ellerindeki gümüşleri ne zaman bozduracağını merak ediyor. Gümüş yükselir mi, düşer mi? kritik sorusunun cevabını arayanlar bugünkü gümüş fiyatları karşısında heyecanlandı.

Peki gümüş fiyatları yğkselir mi, düşer mi? Gümüş fiyatlarında beklenen gün bugün mü? Gümüş bozdurmalı mı? İşte son dakika gümüş fiyatları ve gümüş yorumu...

GÜMÜŞ İÇİN BEKLENEN GÜN GELDİ Mİ?

Altın kahini İslam Memiş aylarca gümüşün potansiyelinden bahsetti. Gümüşün potansiyeli altından daha fazla olduğunu söyleyen ünlü isim gümüş fiyatlarının 12 lira seviyelerine geleceğini söyledi.

Gümüş fiyatları için her zaman Temmuz ayı işaret edildi. Memiş gümüş için zamanın Temmuz olduğunu söyledi. Temmuzda gümüş ve altın fiyatlarında fırtna çıkacağını söyled.

Peki bugün gümüş kaç TL? Gümüş fiyatları ne kadar? İşte son dakika 30 Mayıs 2022 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI 30 MAYIS 2022

Gümüş bugün güne yüzde 68 artışla başladı. Gümüşün ons fiyatı bugün 22,23 dolardan işlem görüyor.

Gümüş alış fiyatı 11,60 TL, gümüş satış fiyatı ise 12,06 lira seviyesinden satışa sunuşuyor.

Gümüş yatırımcıları gümüşün yönünü merak ediyor: Artacak mı, azalacak mı?

Gümüş fiyatları bugün kaç TL? Gümüş düştü mü, yükseldi mi? İşte 28 Mayıs 2022 gümüş fiyatları