Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarında büyük fırtına! Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! 20 Kasım 2022 gümüş fiyatları!

Gündemden düşmeyen gümüş fiyatları 13,00 TL ile en yüksek rakama ulaşmış ve rekor kırmıştı. rekor kırdı. Hızla yükselmeye başlayan gümüş fiyatlarında büyük fırtına yaşanıyor. Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! 20 Kasım 2022 gümüş fiyatları...Hızla yükselmeyi sürdüren gümüş 13,50 TL seviyesini de geçmişti ancak daha sonra düşmeye başladı

Gündemden düşmeyen gümüş fiyatları 13 TL seviyesi ile 2022 yılın rekorunu kırmıştı. Hızla yükselmeyi sürdüren gümüş 13,50 TL seviyesini de geçmişti ancak daha sonra düşmeye başladı.

Gümüş fiyatlarında büyük fırtına başladı. Son dakika rakamlarını duyan inanamıyor! 20 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 20 KASIM 2022 GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI

Gündemden düşmeyen gümüş alış satış fiyatlarını takip eden yatırımcılar yaşanan son gelişmeleri de merak ediyor. Açıklanan resmi rakamlara göre, gümüş fiyatları rekor yükselişlerle yatırımcılarının da yüzünü güldürmeyi başarmıştı.

13,00 TL seviyesini aşan ve 13,50 TL sınırına kadar çıkan gümüş fiyatları son zamanlarda aşağı yönlü hareket ediyor.

Açıklanan resmi rakamlara göre, bugün gümüş alış fiyatı 12,48 lira, satış fiyatı ise 12,95 lira seviyesinden işlem görüyor. Yine açıklanan rakamlara göre, gümüşün ons fiyatı bugün 20,95 bandında hareket ediyor.

Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş yeniden yükselecek mi? Gümüş fiyatlarındaki yükseliş sürecek mi? 

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELİŞ SÜRECEK Mİ?

Gümüşe yatırım yapanlar gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceğini de araştırıyor. Yaptığı açıklamada gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada gümüş tarafında mutlaka rasyoya dikkat etmek gerektiğini dile getiremişt ve 76, devamında ise 72 seviyesine kadar bir gerileme olacağını tahmin ettiğini açıklamıştı.

Gümüşün gram fiyatında 16 lirayı direnç seviyesi olarak takip edeceğini dile getiren İslam Memiş, Ons tarafında 24-26 dolar dirençlerini takip etmeyi sürdüreceğini söylemişti.

Yine verilen detaylara göre, yaptığı tahminlerle dikkat çeken İslam Memiş başka bir gümüş yorumunda da "Gram gümüş: 12,47 lira seviyesinden kapanış yapan gümüşün gram fiyatı, 13,05 devamında 13,60 liraya kadar yükselişini sürdürebilir." dedi.

Dolar 2 hafta sonra bu rakamı görecek! Peş peşe açıklanan rakamı görenler çarpılıp kaldı! Hemen siz de bir bakın!

Gram altının bu rakama gelmesine adeta ramak kaldı! Altını olanlara soğuk duş! Hemen açıklanan bu rakama bir göz atın!

Altında bu defa resmen 7 şiddetinde deprem! Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! İşte 20 Kasım altın fiyatları