Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarında büyük yıkım başladı! Yerle bir oldu! Elinde bir gram gümüşü olan bile hemen baksın!

Gümüş fiyatları son zamanların en düşük seviyelerine kadar geriledi. Yeni haftaya büyük yıkımla başlayan gümüş fiyatları resmen yerle bir oldu. Peki gümüş bugün kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Haziran 2022...Gümüş geçtiğimiz haftalarda 12 TL seviyelerine kadar yükselirken bu hafta büyük yıkım yaşadı

Gümüş fiyatları yeni haftaya değer kaybederek başladı. Gümüş geçtiğimiz haftalarda 12 TL seviyelerine kadar yükselirken bu hafta büyük yıkım yaşadı. Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcıları ve gümüş aalmak isteyenler gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor.

Gümüş yatırımcıları, 'gümüş fiyatları bugün ne kadar 28 Haziran 2022? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? 1 gram gümüş kaç TL?' sorularının cevaplarını merak ediyor. 

Gümüş fiyatları geçtiğimiz haftayı sert düşüşle yapatırken, gümüşün ons fiyatı bugün 21,41 dolar bandına kadar geriledi. 

Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Gümüş neden düşüyor? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları bugün ne kadar 28 Haziran 2022? İşte tüm merak edilenler...

GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ?

Gümüş fiyatları geçtiğimiz haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. Bugün de düşüş eğilimine devam eden gümüş fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor.

Gümüş fiyatları, altın ile birlikte yükselip altın ile düşüşe geçiyor. Gümüş fiyatları Fed'in faiz kararından sonra altın fiyatlarındaki düşüşle birlikte düşmeye başladı. Altın fiyatlarında yaşanan sert düşüş gümüş fiyatlarının da yönünü aşağı yönlü çevirdi. 

Ons altın bugün 1828 dolardan güne başlarken, ons gümüş ise bugün 21,34 dolardan işlem görüyor.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Haziran 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 28 HAZİRAN 2022...

Gümüş fiyatlarındaki son dakika güncel rakamları merak ediliyor. Gümüş fiyatları bugün güne değer kaybederek başladı. Gümüş gram alış fiyatı 11,36 TL, gümüş gram satış fiyatı 11,77 TL civarında işlem görüyor.

Dün ise gümüş fiyatları, gümüşün gram alış  fiyatı 11,46 TL, gümüş gram satış fiyatı işe 11,92 TL seviyelerinde güne başlamıştı. 

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

Gümüş fiyatları için uzmanlardan gümüş yorumları gelmeye devam ediyor. Gümüş fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar için uzmanlar şu açıklamaları yaptı. Gümüş fiyatlarının Temmuz ayında atak yapacağını ve gümüş fiyatlarının 12 lira seviyesinin geçeceği öngörülüyor.

Uzmanlara göre gümüş fiyatlarındaki 11 lira seviyeleri alış fırsatı olarak değerlendiriliyor. Bu seviyelerde gümüş bozdurulmaması gerektiğini vurgulayan uzmanlar gümüşün ons fiyatının 26 dolar seviyesine kadar yükseleceğini öngörüyor.

Gümüş 12 liranın altına düştü! Gümüş yatırımcıları dikkat! Son dakika gümüş fiyatları 27 Haziran 2022

Gümüş yatırımcılarına büyük şok! Gümüş fiyatları düştü! Son dakika gümüş fiyatları 26 Haziran 2022...

Gümüş yatırımcıları yas tutuyor! 12 liranın altına düşen gümüş korkutuyor! Elinde gümüşü olanlar....