Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga! Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Resmen fırladı!

ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile dolar kuru düşmeye başlarken kıymetli metaller yükselişe geçti. Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga yaşanıyor. Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Gümüş fiyatları resmen fırladı! Altın ile birlikte rekor seviyeye yükselen gümüş fiyatlarında rüzgar değşl resmen kasırga yaşanıyor

Son dakika gümüş fiyatları, dolar kurunun değer kaybetmesi ile yükselişe geçti. Altın ile birlikte rekor seviyeye yükselen gümüş fiyatlarında rüzgar değşl resmen kasırga yaşanıyor.  Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Gümüş fiyatları resmen fırladı!

GÜMÜŞ FİYATLARI RESMEN FIRLADI!

Gümüş yatırımcıları, son dakika gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Bugün gümüş fiyatları resmen fırladı. Yattırımcılar ise gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyuatları kaç TL? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Gümüşün ons fiyatı bugün 23,82 dolar iken gümüş gram alış fiyatı 14,15 lira, satış fiyatı ise 14,65 lira seviyesinde işlem görüyor. 

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK!

Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş,  yatırımcılara sabırlı olmaları konusunda uyararak gümüşün ons fiyatının 24 dolara kadar yükseleceğini söyledi. 

İslam Memiş bugün altın ve gümüş fiyatlarındaki yükselişe değinerek ''Güzel bir kapanış olacak. Dolar karşısında her şey yüz güldürdü. Yılın son çeyreğini, yılın ilk çeyreğine benzettiler. Rakamlara da az kaldı. Sabreden kazanıyor. Gram altın serbest piyasalarda an itibariyle 1.100 Lira. Gümüş 14,60 Lira.'' diyerek altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyledi.

Memiş  geçtiğimiz haftalarda bugün için şu açıklamaları yapmıştı. Ddeikleri tek tek çıkan uzman isim Memiş,  ''Gram altın fiyatında 1090 lira direnç seviyesi, devamında bin 100'lü rakamları konuşmaya devam edeceğiz. Gümüşün gram fiyatında 14 lirayı direnç seviyesi olarak takip edeceğiz. Altının ons fiyatında bin 830 dolar, gümüşün ons fiyatında 23 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak kısa vade için takip edeceğiz.'' ifadelerine yer vermişti. 

Gümüş fiyatları ne kadar olacak? Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş yanıtladı! Gümüş yatırımcıları pür dikkat bakın!