Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarında ters dalga! 1 gün içinde her şey değişti! Yatırımcılar dikkat kırmızı alarm

13,50 TL seviyesini test eden gümüş fiyatlarında bugün ters dalga yaşandı. Gümüş fiyatları tekrar 13 TL altına geriledi. 1 gün içinde gümüş fiyatları değişirken yatırımcılar son dakika gümüş fiyatlarını araştırıyor.  Gümüş fiyatları düşüşe geçerken 13, lira seviyesinin altına kadar geriledi

Gümüş fiyatlarında bugün ters dalga oluştu. Gümüş fiyatları düşüşe geçerken 13, lira seviyesinin altına kadar geriledi. Güncel gümüş fiyatlarını merak eden yatırımcılar ''Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları neden düştü? Gümüş fiyatları yükselecek mi?'' sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. 
 

1 GÜNDE HER ŞEY DEĞİŞTİ

Dün 13,40 TL seviyesinde işlem gören gümüş bugün 12,90 TL seviyesine düştü. Bir gün içinde gümüş fiyatlarında resmen ters dalga yaşandı ve gümüş fiyatları değer kaybetmeye başladı.

Peki gümüş fiyatları neden düştü? Gümüş fiyatları tekrar yükselecek mi? İşte merak edilenler.

  

GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ?

Gümüş fiyatlarındaki düşüş dün akşam başladı ve sabah gümüş fiyatları yeni günde de değer kaybetti.  Gümüş fiyatlarının düşmesindeki nedenleri merak ediliyor. 

Gümüş fiyatlarında jeopolitik risk iştahının artması ile gümüş fiyatlarında düşüşler meydana geldi. Dün akşam Polonya'nın Ukrayna sınırındaki bir köye düşen füze jeopolitik gerilimi artırdı.

  

ABD Başkanı  Jeo Biden'ın  düşen füze ile ilgili Rusya tarafından fırlatılma olasılığının düşük olduğunu açıkladı ve  gümüş fiyatları yükselişine ara verdi. 2022 yılının rekorunu kıran gümüş fiyatları tekrar gerilemeye başladı.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? İşte 17 Kasım 2022 son dakika gümüş fiyatları.

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM!

Son dakika gümüş fiyatları düşmeye devam ediyor. Gümüş fiyatları sabah  ons fiyato 21,32 dolar seviyesinde güne başlarken gümüşün gram alış fiyatı 12,69 lira, satış fiyatı ise 13,15 liradan işlem gördü.

  

Şu anda gümüş ons fiyatı 20,93 dolar seviyesine kadar düşerken, gram gümüş alış fiyatı 12,45 lira, gümüşün gram satış fiyatı ise 12,90 liradan işlem görüyor.

En az altın kadar kazanacaksınız! İslam Memiş '' Gümüş alın'' diyerek uyardı!

Gümüş fiyatları dalgalanıyor! Bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel gümüş fiyatları