Altın & Gümüş

Gümüş gaza bastı! Gümüşün hızına kimse yetişemiyor! İşte son dakika gümüş fiyatları

Cuma günü dolardaki sert düşüşle birlikte gümüş fiyatları yüzde 5’ten fazla değer kazanarak son ayların en hızlı günlük atağını gösterdi. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel gümüş fiyatları. Günlük yüzde 5 değer kazanan gümüş fiyatları son zamanlarda piyasalarda en hızlı yükselen emtia olarak adını yazdırdı

Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafta Cuma günü yükselişe geçti. Günlük yüzde 5 değer kazanan gümüş fiyatları son zamanlarda piyasalarda en hızlı yükselen emtia olarak adını yazdırdı.  Gümüşün ons fiyatı 20,90 seviyesine kadar yükselirken bugün gümüş değer kaybetti. Peki bugün gümüş fiyatalrı ne kadar oldu? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? İşte gümüş fiyatları son dakika 7 Kasım 2022.

GÜMÜŞ GAZA BASTI!

Gram altın cuma günü ons etkisiyle 1.004 TL’ye çıktı ve 13 Ekim sonrası en yüksek seviye görüldü. Dolar kurunda belirgin bir fiyat değişiminin olmaması nedeniyle altın hareketliliğinde ons belirleyici olmaya devam ediyor.

Bugün onstaki geri çekilmeyle gram fiyatı 998 TL’ye düştü. Gümüş fiyaları ise cuma günü 20,90 seviyesine kadar yüksleirken bugün yüzde 1 seviyesinde düşüş kaytdetti.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş alış satış fiyatı kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları 7 Kasım 2022.

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM

Bugün  gümüşün ons fiyatı 20,57 dolardan güne başlarken, Gümüşün gram altış fiyatı 12,27 lira, satış fiyatı ise 17,74 liradan işlem gördü.

Gün içinde yükselişe geçen gümüş ons fiyatı 20,90 seviyesine yükseldi. Gümüşün gram alış fiyatı 12,44 lira, satış fiyatı ise 12,91 seviyesinden işlem görüyor.

Gümüşün sirve yaptığı gün olan cuma günü gümüş fiyatları;gümüşün ons fiyatı 20,51 dolara yükseldi. Gram gümüşün alış fiyatı 12,22 TL, satış fiyatı ise 12,697 TL seviyesine yükseldi.

Gümüş paldır küldür geliyor! Atak yapan gümüş 20 seviyesini geçti! Rekor geliyor

Gümüş fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Gümüş yatırımcısını zengin mi edecek? İşte 6 Kasım 2022 gümüş fiyatları!