Kent Haberleri

Gümüş gram fiyatı ne kadar? 23 Mayıs Salı güncel gümüş fiyatı...

23 Mayıs Salı günü gümüşün fiyatı ne kadar oldu? Gümüş fiyatları ne kadar? İşte güncel gümüş fiyatları... Gümüş yatırımcıları sık sık gümnüş hakkında araştırmalar yapıyor

Gümüş fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Gümüş yatırımcıları sık sık gümnüş hakkında araştırmalar yapıyor. Son dönemin gözde yatırım araçlarından biri haline gelen gümüşün fiyatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki gümüş gram fiyatı ne kadar? 23 Mayıs Salı güncel gümüş fiyatı...

GÜMÜŞ GRAM FİYATI NE KADAR? 23 MAYIS SALI GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş alıp satmak isteyen yatırımcılar gümüş fiyatlarının güncel rakamlarını araştırıyor. 14 Mayıs seçimi öncesinde rekor yükselişe imza atan gümüş fiyatları 18 TL seviyesine kadar yükselmişti. Seçimlerin ikinci tura kalması ve ekonomideki belirsiz ortam altın ve gümüş gibi kıymetli emtia araçlarını düşürdü.

Bugün gümüşün ons fiyatı 23,32 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 15,24 lira,  satış fiyatı ise 16,50 liradan işlem görüyor.

YATIRIMCISINA EN ÇOK KAZANDIRAN YATIRIM ARACI GÜMÜŞ OLDU!

2022 yılında yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı gümüş oldu. Gümüş geçtiğimiz sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağladı. 

Gümüş için bu sene de en çok kazandıran yatırım araçlarından biri olacağı söyleniyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bu yıl da geçen sene olduğu gibi gümüşün yatırımcısına kazandıracağını açıkladı.

Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğinin vurgusunu yapan Memiş, sene sonuna kadar gümüşün gram fiyatının 20 TL olacağını ons fiyatının ise 40 dolar olacağını açıkladı.

İslam Memiş, gümüş ile ilgili ''Ben gümüşü önemsiyorum'' diyerek gümüş yatırımının önemini bir kez daha vurguladı. Memiş, altın alamayan yatırımcıların yatırımlarını gümüşe yapabilecekleri konusunda uyarılarda bulundu. 

Altında büyük deprem! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları

Dolar alalım mı? sorusuna yanıt geldi! 1 doların geleceği seviye belli oldu! O tarihte dövizciler dolup taşacak!

Euro dolar güç kazanmaya devam ediyor! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı! 1 Eurosu bile olanlar hemen baksın