Altın & Gümüş

Gümüş gram fiyatı yükselişe geçti! İslam Memiş'ten yeni tahmin geldi!

Gümüş gram fiyatı 18,86 TL seviyesi ile yükselişe geçti. ABD enflasyon verileri sonrası İslam Memiş, gümüş fiyatlarının pozitif olduğunu söyşyerek yeni tahmini açıkladı.  Gümüş gram fiyatı 13 TL'yi gördükten sonra geçtiğimiz hafta ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında sonra 14 TL seviyesini geçen gümüş için İslam Memiş'ten açıklama geldi

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş  ABD’den gelen enflasyon verileri sonrası altın fiyatları ve gümüş fiyatları yükselişe geçti.  Gümüş gram fiyatı 13 TL'yi gördükten sonra geçtiğimiz hafta ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında sonra 14 TL seviyesini geçen gümüş için İslam Memiş'ten açıklama geldi.

GÜMÜŞ İÇİN YENİ TAHMİN!

İslam Memiş, ABD enflasyon verisi sonrası gümüş gram fiyatı için ‘pozitif’açıklamasını yaptı. İslam Memiş gümüş ONS fiyatı için beklentisinin 24 dolar olduğunu belirtti. Memiş bu rakamı kırdığında gümüşün önünün açık olduğunu vurguladı. Gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyleyen Memiş yatırımcıları düşüşler karşısında sabırlı olmalarını söyledi. 

 

İslam Memiş, gümüş ve altınının yatırımcısına her zaman kazandırdığını belirterek  beklentisini açıkladı:''Gümüşün gramı 13,45 lira, ons gümüş 22,53 dolar seviyelerini gördü. Yetmez ama yükseliş başlangıcı için iyi bir gelişme. 1090 lira, ons altında 1830 dolar, gümüş gramda 13,65 lira, ons gümüşte 23,05 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim.''

GRAM GÜMÜŞ NE KADAR? GÜMÜŞ FİYATI NE KADAR? 6 ARALIK 2022 GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş yatırımcıları son dakika gümüş fiyatlarını takip ediyor. Yatırımcılar gram gümüş ne kadar? Gümüşün fiyatı kaç lira oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? gibi soruların yanıtlarını araştırıyor.

Gümüş fiyatları 6 Aralık Salı sabahı 0,04 düşüşle 22,39 dolardan güne başlarken gram gümüş fiyatı 13,32 liradan alınıp 13,80 liradan satıldı. Kapanışta ise gümüşün ons fiyatı 22,43 dolar olurken gram alış fiyatı 13,79 lira, gümüş satış fiyatı ise 17,79 liradan işlem görüyor.

Gümüş fiyatlarında ters dalga! Altın Kahini İslam Memiş elinde gümüş olanları tek tek uyardı! 

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı! Yatırımcılar hemen bakın!