Kent Haberleri

Gümüş için rekor rakam belli oldu! Uzman isim resmen açıkladı! Gümüş yatırımcıları bu tarihe dikkat

Gümüş fiyatları son durum 12 Kasım 2022 Cumartesi günü de yakından takip edilmeye devam ediyor. Gümüş fiyatları 13 TL seviyesini geçmesi ile uzman isimden rekor rakam açıklaması geldi. Gümüş yatırımcıları dikkat, gümüş fiyatları resmen bu kadar olacak... Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken uzman isim İslam Memiş'ten rekor rakam açıklaması geldi

Gümüş fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yükselişe geçti. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken uzman isim İslam Memiş'ten rekor rakam açıklaması geldi. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıklayam İslam Memiş, yatırımcıları uyardı.

Gümüş fiyatları, ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yükselişe geçti. Gümüş gram fiyatı 13,50 TL seviyesini test ederken ons fiyatı 21 dolar oldu. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne zamana kadar yükeceleceğini merak ediyor. 

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları 12 Kasım 2022 kaç lira oldu? Gümüş fiyatları yükselecek mi? İşte son dakika gümüş fiyatları 12 Kasım 2022..

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU? 12 KASIM 2022 GÜMÜŞ FİYATLARI

Güncel gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Gümüşün ons  21,54 dolar oldu. Gümüş gram alış fiyatı 12,71 lira, satış fiyatı ise 13,18 liradan  kapanış yaptı.

Bugün ise gümüşün ons fiyatı 21,73 dolardan işlem görüyor. Gümüş  gram alış fiyatı bugün 12,83 lira, satış fiyatı ise 13,32 lira seviyesinden işlem görüyor.

Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselecek mi Gümüş fiyatları ne kadar olacak? İşte merak edilenler...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA REKOR RAKAM

İslam Memiş gümüş fiyatklarının yükselmeye devam edeceğini söyledi ve yatırımcılara ''Acele edin'' diyerek uyarıdı bulundu. Gümüş fiyatlarının ilerleyen zamanlarda ne kadar olacağını söyleyen Memiş şu ifadeleri kullandı “Banka mevduatlarında da ciddi bir alım talebi oluştu. Banka mevduatlarında yüzde 70 civarında bir artış oldu. Altın yatırımı yapamayan yüksek bulan kişilerin gümüşe yönlenmesi gerekiyor. Onda da ciddi yükselişler bekliyoruz.'' dedi

İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükseleceğini ve  rekorrakamların görüleceğini şu sözlerle ifade etti: ''Gümüşün gram fiyatı kapalı çarşıda 13 TL seviyesine yükselirken gümüşün ons fiyatı 21 -25 dolar seviyesinde. Burada da yukarı yönlü hareketlerin devam edeceğini tahmin ediyorum”

 

Freni patlayan gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi! En yüksek rakam belli oldu

Gümüşte beklenen gün geldi! Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüşü olanlar acil bakın