Altın & Gümüş

Gümüş için rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

Gümüş fiyatlarında son durum yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken, rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu! Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gümüş için rota belirledi

Gümüş fiyatlarının yönünü merak eden yatırımcılar ''gümüş yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edip araştırmaya başladı. Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gümüş için rota belirledi. ve gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. 

Gümüş için rota belli oldu! Gümüşün gram fiyatı tam bu kadar olacak!  Görenlerin etekleri tutuştu!

GÜMÜŞ FİYATLARI TAM BU KADAR OLACAK!

Altın ve piyasa uzmanı islam Memiş, gümüş fiyatları için rakam verdi. Gmüşün 2023 yılına damgazını vuracağını söyleyerek yatırımcıların sabırlı olmaları konusunda uyardı. İslam Memiş: ''Geçen yıl altın yüzde 43 kazandırırken, gümüş ise gram tarafında yüzde 45 kazandırdı.

 

Gümüşün gram fiyatı 2022 yılına 9,92 liradan başlamıştı ve 14,35 lira seviyesinden yılı tamamladı. Daha yeni yılın ilk günlerinde gümüşün gram fiyatı bugün 14,65 lira seviyesine kadar yükseldi.

Kapalıçarşı piyasasında ise 15 lirayı aştı diyebiliriz. Gümüş tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü’’ dedi.

İslam Memiş, gümüşün gram fiyatının 20 TL olacağını şu kelimelerle ifade etti:''Özellikle bu yıl gümüşün gram fiyatının 20 lira seviyesine, gümüşün ons fiyatının da 40 dolar seviyesine bir yükseliş görmemiz mümkün olabilir. '' dedi.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLDU? 6 OCAK 2023

6 Ocak 2023 gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümnüş fiyatları kaç lira? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? soruları yatırımcılar tarafından araştırılıyor.

Gümüşün gram alış fiyatı bugün 14,118 lira, satış fiyatı ise 14,60 lira seviyesinden işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise 23,46 dolardan işlem görüyor. 

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Gümüş altını solladı! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş altını tahtından edecek! İslam Memiş müjdeyi verdi! Gümüşü olanların parası katlanacak!