Altın & Gümüş

Gümüş için yeni rota belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları ''yükselecek mi yoksa düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi. Gümüş için yeni rota belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın! Gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyleyen Memiş, açık açık rakam verdi! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın!

Altın Kahini İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını ''acele etmeyin'' diyerek uyararak gümüş fiyatları için yeni rotayı belirledi. Gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyleyen Memiş, açık açık rakam verdi! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın!

GÜMÜŞ YATIRIMCISINA KAZANDIRDI!

Merkez Bankası’nın faiz politikalarının emtia fiyatları için belirleyici olduğununu altını çizen Memiş, “Altın ve gümüş, 2022 yılı boyunca özellikle Merkez Bankaları’nın faiz politikasından dolayı baskı altında kalmıştı. Kasım ayı itibariyle yükseliş trendine başladı.  Fakat kalan süre içinde altın ve gümüş fiyatları ciddi baskı altında kaldı.” ifadelerini kullandı. 

Altın Kahini İslam Memiş, gram altın ve gram gümüşün yatırımcısına 2022 'de  en çok kazandıran enstrümanlardan birisi olduğunu söyledi.

Gram altın fiyatları kazandırırken, ons altın tarafında ciddi baskılanmalar olduğuna değinen Memiş, “2023 yılında altın ve gümüş tarafındaki pozitif görünümün devam edeceğini tahmin ediyorum. Özellikle yatırımcısı da satış için çok aceleci davranmamalı.” diyerek yatırımcıları uyardı.
 

GÜMÜŞ İÇİN YENİ REKORLAR GELECEK!

İslam Memiş, gümüş için yeni rekorlar geleceğini belirterek;“FED’in faiz artırma politikası Mart ayı itibariyle bitecektir. Riskler artmaya devam ediyor.” Diyen Memiş, özellikle jeopolitik risklerin yeni yılda yükseleceğine vurgu yaptı. Memiş, “Enerji krizi ve gıda krizi ve resesyonla ilgili süreç bekleniyor.

 Bu da emtia fiyatlarını pozitif etkileyen faktörler arasında bulunuyor. Özellikle gram altın ve gram gümüş tarafında yeni rekorlar gelecektir.”  diyerek yatırımcıların 2023 yılında daha kazançlı çıkacağını belirtti. 


GÜMÜŞ İÇİN YENİ ROTA!

Gümüş fiyatlarının 2023 yılında yatırımcısına en çok kaznadıran yatırım aracı olacağını belirten Memiş: Gümüşün 2023 yılında 37 dolara  kadar yükseleceğini söyleyen Memiş, “Bu tahminlere katılıyorum çünkü gümüşün gerçek değeri bu değil.

2022 yılında gram gümüş beklentimiz 20 dolar, ons tarafında 40 dolardı. Dolayısıyla çok baskılandığı için gerçek değerinin altında işlemler görmeye devam ediyor. 2023 ve 2024 yılında gümüşün performansının altına göre daha iyi olacağını tahmin ediyorum.” sözlerini kullandı.

Gümüş fiyatları ne kadar olacak? sorusuna net yanıt geldi! Hazır olun! İşte gümüş tam bu kadar olacak

14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 30 Aralık 2022 altın bilezik kaç TL? 

Dolar 30 gün içinde net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin! Doların piri Selçuk Geçer resmen duyurdu!

Doların yarından sonra ne kadar olacağı resmen belli oldu! 1 doları bile olanların eli ayağına dolaştı! Hemen bakın