Altın & Gümüş

Gümüş ile ilgili tüm tahminleri unutun! İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu geldi! Gümüş yatırımcıları dikkat!

Altın ve gümüş yorumları ile tanınan uzman isim İslam Memiş'ten gümüş fiyatları ile ilgili sil baştan yorum geldi. Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüşe olan talep artarken gümüş fiyatları rekor seiviyelere yükseldi

Gümüş geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlamış yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olmuştu. Gümüşe olan talep artarken gümüş fiyatları rekor seiviyelere yükseldi. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu geldi. Gümüş yatırımcıları dikkat!

 

SİL BAŞTAN GÜMÜŞ YORUMU!

İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlarına değinerek, öenmli açıklamalarda bulundu. Gram tarafında durumların stabil olduğunu belirten Memiş, ''Dolar kurundaki yön altın gramında ve özellikle gümüş gramında sabit durumu devam ettiriyor.''dedi.

Memiş yatırımcılara gümüş için önemli açıklamalarda bulunarak gümüş onsunda 23.80 dolardan bahsettiğini ama öngörüsünü aşağı çektiğini açıkladı. 

 

Memiş, 1910 dolara kadar ons altın, 28.80 dolara kadar gümüş ons fiyatlarındfa düşüşlerin oalbileceğini belirtti. 

İslam Memiş: ''Bunların karşısındaki gram altın ve gram gümüş kaça tekabül ediyorsa, burada tekrar hamle yapmak gerekiyor'' diyerek alım satım yapmak isteyen vatandaşlara seslendi. 

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL? 1 gram gümüş fiyatı ne kadar oldu? 5 Temmuz Çarşamba gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI...

Güncel gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Sabahın erkes saatlerinden itibaren yatırımcılar gümüş fiyatlaırnı takip ediyor.

 

Gümüşün ons fiyatı bugün 1929 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 19,052 lira, satış fiyatı ise 19,787 liradan işlem görüyor.

5 Temmuz canlı altın fiyatları: Kapalıçarşı gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli ve gremse altın ne kadar?

Euro/TL bugün ne kadar? 5 Temmuz Çarşamba euro kaç lira? Son dakika euro/TL alış satış fiyatı

Altın fiyatlarında sürpriz dönemi! Uzman isimler rekor için rakam verdi